Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Afstand leren Bedrijfskunde Studies (EMBA) Opleidingen in Ondernemerschap in Alhambra, Verenigde Staten 2023

1 Afstand leren EMBA Opleidingen in Ondernemerschap in Alhambra, Verenigde Staten 2023

Overzicht

De stad van Alhambra heeft tal van lokale hogescholen en universiteiten die zijn geaccrediteerd voor hun opleidingen. Men kan kiezen uit de Alhambra Medische Universiteit, Alhambra International University, Californië American University en de Devry universiteit om er maar een paar te noemen.

Een MBA in ondernemerschap is een geavanceerde mate dat studenten die hebben geleerd om hun eigen weg in het bedrijfsleven te maken notities. Deelnemers aan dit programma kan een goed begrip van leiderschap, management en project-gebouw vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van een succesvol bedrijf zijn bogen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.

Meer informatie

Filters

 • EMBA
 • Verenigde Staten
 • Business Studies
 • Ondernemerschap
 • Afstand leren
Vakgebieden
 • Business Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Gerelateerde vakgebieden