Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Bedrijfskunde Studies  (EMBA) Opleidingen in Alhambra, Verenigde Staten 2023

2 EMBA Opleidingen in Alhambra, Verenigde Staten 2023

Overzicht

De stad van Alhambra heeft tal van lokale hogescholen en universiteiten die zijn geaccrediteerd voor hun opleidingen. Men kan kiezen uit de Alhambra Medische Universiteit, Alhambra International University, Californië American University en de Devry universiteit om er maar een paar te noemen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Meer informatie

Filters

  • EMBA
  • Verenigde Staten
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat