Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Afstand leren Bedrijfskunde Studies  (EMBA) Opleidingen in Alhambra, Verenigde Staten 2023

1 Afstand leren EMBA Opleidingen in Alhambra, Verenigde Staten 2023

overview

De stad van Alhambra heeft tal van lokale hogescholen en universiteiten die zijn geaccrediteerd voor hun opleidingen. Men kan kiezen uit de Alhambra Medische Universiteit, Alhambra International University, Californië American University en de Devry universiteit om er maar een paar te noemen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.

read_more

filters

  • EMBA
  • Verenigde Staten
  • Afstand leren
fields_of_study
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format