Keystone logo

1 EMBA Opleidingen in Venezuela voor 2024

Filters

Filters

  • EMBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

EMBA Opleidingen in Venezuela

Venezuela is een belangrijk land voor de economie van Latijns-Amerika. Het heeft een goede infrastructuur, mooie landschappen en een rijke cultuur, waardoor het aantrekkelijk voor veel internationale studenten.

EMBA Venezuela is ontworpen voor zakelijke professionals op zoek naar in hun carrière verder te ontwikkelen, zonder verstoring van hun werk. EMBA Venezuela studenten krijgen een sterke basis in het bedrijfsleven door middel van strenge cursuswerk over onderwerpen als economie, informatietechnologie, marketing en boekhouding. In Venezuela EMBA-programma's, zal de nadruk liggen in het bouwen van management en leiderschap. Studenten van de EMBA Venezuela zullen leren om kritisch en strategisch denken bij het maken van beslissingen in een constant veranderende mondiale omgeving. Afgestudeerden die een EMBA Venezuela mate vaak naar posities in het hogere management en uitvoerend leiderschap.

Neem de volgende stap in de richting van je doelen met een EMBA Venezuela.Neem een ​​kijkje op de onderstaande opties en kunt u het perfecte programma voor u te vinden!