Keystone logo

8 EMBA Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten voor 2024

Filters

Filters

  • EMBA
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (6)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

EMBA Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dubai is een van de meest dynamische steden ter wereld met tal van zakelijke kansen, waardoor het een uitstekende locatie voor EMBA programma's. Dubai is uitgegroeid tot een internationale stad, snel ontwikkelen tot een wereldwijde economische en business hub.

EMBA Dubai zal de lopende zaken professionals met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben aan het management en leidinggevende posities vast te houden. Cursussen voor EMBA Dubai zal combineren een solide zakelijke basis met leiderschap mogelijkheid om effectief te beheren en strategisch te denken om beslissingen te nemen, verder realiseren van de doelstellingen van het bedrijf. Studenten van de EMBA Dubai zullen profiteren van het uitgebreide netwerk en de on-the-job kennis dat elke student brengt de leeromgeving. Afgestudeerden van EMBA Dubai programma's gaan vaak over een carrière als managers en leiders in kleine en grote bedrijven.

Als u overweegt een master's degree, kan dan een EMBA Dubai voor u klaar!Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties en neem de volgende stap op weg naar uw persoonlijke en professionele doelen!