Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Bedrijfskunde Studies  (EMBA) Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 2023

6 EMBA Opleidingen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 2023

overview

Dubai is een van de meest dynamische steden ter wereld met tal van zakelijke kansen, waardoor het een uitstekende locatie voor EMBA programma's. Dubai is uitgegroeid tot een internationale stad, snel ontwikkelen tot een wereldwijde economische en business hub.

EMBA Dubai zal de lopende zaken professionals met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben aan het management en leidinggevende posities vast te houden. Cursussen voor EMBA Dubai zal combineren een solide zakelijke basis met leiderschap mogelijkheid om effectief te beheren en strategisch te denken om beslissingen te nemen, verder realiseren van de doelstellingen van het bedrijf. Studenten van de EMBA Dubai zullen profiteren van het uitgebreide netwerk en de on-the-job kennis dat elke student brengt de leeromgeving. Afgestudeerden van EMBA Dubai programma's gaan vaak over een carrière als managers en leiders in kleine en grote bedrijven.

Als u overweegt een master's degree, kan dan een EMBA Dubai voor u klaar!Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties en neem de volgende stap op weg naar uw persoonlijke en professionele doelen!

read_more

filters

  • EMBA
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai
fields_of_study
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format