Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 43 Global MBA  (Internationale MBA) Opleidingen in Business Administration 2023

43 Internationale MBA Opleidingen in Business Administration 2023

Overzicht

Een Global MBA kan bijna identiek zijn aan een standaard Master of Business Administration, maar heeft de neiging zich meer te richten op het grotere, algemene beeld van concepten en hoe ze internationaal kunnen worden toegepast. Dit kan een goede studiekeuze zijn voor iemand die geïnteresseerd is in het verkennen van diepgaande studies over het vakgebied en het toepassen van zijn kennis op situaties over de hele wereld.

Wat is een Global MBA in Business Administration? Net als de meeste MBA-programma's, kan deze graad betrekking hebben op cursussen die betrekking hebben op een breed scala van onderwerpen met betrekking tot het bedrijfsleven. Deze omvatten meestal studies van marketing, human resources, innovatie en accounting. Omdat het een globale graad is, kunnen studies zich vaak richten op de internationale markt en hoe verschillende bedrijven in verschillende landen met elkaar omgaan.

Zakendoen kan u helpen meerdere vaardigheden te ontwikkelen die van pas kunnen komen in uw dagelijks leven. Deze omvatten vaak beter communiceren, zowel persoonlijk als online; meer georganiseerd en professioneel zijn; en effectiever optreden als een leider.

Verschillende soorten programma's hebben verschillende kosten en baten. Het kan handig zijn om veel opties te verkennen als je kijkt naar de kosten van het behalen van je diploma.

Deze graad kan u helpen kwalificeren voor veel verschillende managementfuncties in een bedrijf. Afhankelijk van je persoonlijke interessegebied, kun je besluiten om je carrière voort te zetten als personeelsmanager, salarisadministrateur, marketingmanager of een andere managementfunctie. Hoewel het behalen van de graad er niet automatisch voor zorgt dat je een van deze taken krijgt, zou het je een voorsprong moeten geven die je kansen om te worden ingehuurd waar je wilt zijn aanzienlijk te vergroten.

Er kunnen veel programma's beschikbaar zijn om uw Global MBA te verdienen, hetzij in een traditionele klasomgeving of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Internationale MBA
  • Business Studies
  • Business Administration
Vakgebieden
  • Business Studies (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat