Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 14 Global MBA (Internationale MBA) Opleidingen in Global Management 2023

14 Internationale MBA Opleidingen in Global Management 2023

Overzicht

Veel studenten die geïnteresseerd zijn in internationale zakelijke carrières zouden kunnen profiteren van de vakkennis die een Global MBA kan bieden. Dit type programma stelt studenten doorgaans bloot aan een breed scala aan culturen om hen te helpen een beter begrip te krijgen van hoe bedrijven wereldwijd werken.

Wat is een Global MBA in Global Management? Dit type graad bereidt studenten doorgaans voor op leidinggevende functies in internationale bedrijven door hen gespecialiseerde kennis van het bedrijfsleven te geven via cursussen zoals financiën, managementtheorie en implementatie. Studenten kunnen ook supply chain management, bedrijfsstrategieën, accounting en schrijven bestuderen om hun begrip te voltooien. Het doel van het programma is studenten te helpen de impact van wereldwijde bedrijven en hun functioneren te begrijpen.

Een wereldwijd MBA-programma leert studenten meestal waardevolle vaardigheden die hen kunnen helpen slagen in hun gekozen loopbaan. Leiderschapscompetenties kunnen hen in de toekomst kwalificeren voor baanvorderingen en salarisverhogingen, terwijl communicatievaardigheden hen in staat stellen om efficiënt te netwerken. Analytische vaardigheden kunnen nuttig blijken te zijn in zowel persoonlijke als professionele aspecten van het leven.

Omdat elke school anders is, zijn er geen vaste kosten voor een wereldwijd MBA-programma. Elke universiteit heeft zijn eigen collegegeld, en de locatie kan ook van invloed zijn op de prijs.

Studenten die een Global MBA in Global Management voltooien, hebben meestal toegang tot vele opwindende carrières. Velen worden bedrijfs- of filiaalmanagers, terwijl anderen als supply chain-managers werken. Posities als marketingmanagers zijn mogelijk ook beschikbaar. Sommigen volgen een loopbaan als bedrijfsanalist, terwijl anderen een baan vinden als compensatiemanager of logistiek consultant. Velen kiezen ervoor hun eigen bedrijf te starten en CEO te worden.

Wereldwijde MBA-programma's worden meestal zowel op de campus als online aangeboden. Inschrijven voor online lessen kan studenten meer flexibiliteit geven om hun opleiding in balans te brengen met hun persoonlijke leven, dus zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • Internationale MBA
 • Managementstudies
 • Global Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat