Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Global MBA (Internationale MBA) Opleidingen in Hospitality 2023

1 Internationale MBA Opleidingen in Hospitality 2023

overview

Studenten die een beter inzicht in het internationale bedrijfsleven willen krijgen, kunnen besluiten om na het afronden van een bacheloropleiding een Global Master of Business Administration na te streven. Een wereldwijde MBA kan twee jaar full-time onderzoek vereisen.

Wat is een wereldwijde MBA in Hospitality? Dit programma kijkt naar horecatrends en -eisen om studenten een duidelijk beeld te geven van hoe duurzaamheid, leiderschap en marketing van toepassing zijn op het gebied van gastvrijheid. Het programma kijkt vaak naar fundamentele aspecten van het bedrijfsleven, terwijl het zich verdiept in gebieden die specifiek zijn voor gastvrijheid. Van deelnemers wordt verwacht dat ze cursussen volgen die lijken op leiderschap en organisatie-effectiviteit, strategische marketing en verkoop in de horeca, hospitality finance en bedrijfsplanning, duurzame ontwikkeling in hospitality, luxury branding en lifestyle management, data science en kritisch denken, en het beheer van bestemmingen. concurrentievermogen.

Studenten leren kernleiderschapsvaardigheden door hands-on ervaringen van een wereldwijd MBA-programma dat hen beter kan voorbereiden op het nemen van uitdagende beslissingen in een snel veranderende omgeving. De verkregen onderhandelingsvaardigheden kunnen afgestudeerden helpen om betere contracten voor werknemers en leveranciers te creëren. Geleerden kunnen ook vaardigheden verwerven die nuttig zullen zijn in hun dagelijks leven, zoals sterke communicatie.

De kosten van een wereldwijde MBA in Hospitality zijn niet hetzelfde op elke universiteit. Collegegeld kan zelfs variëren per jaar, dus het is belangrijk dat aanvragers een bijgewerkte schatting krijgen van de school die ze hopen bij te wonen.

Een wereldwijde MBA in Hospitality is ontworpen om studenten voor te bereiden op senior managementposities in de industrie. Daarom is het geen verrassing dat wetenschappers met deze opleiding over een breed scala aan carrièremogelijkheden beschikken. Mogelijke carrières omvatten algemeen directeur van het hotel, vice-president van product- en merkontwikkeling en regisseur van kamers. Veel afgestudeerden werken uiteindelijk in entertainment en vrije tijd, reizen, hotel en eten, of gezondheid en welzijn. De vooropleiding en werkervaring van een student kunnen bepalen welke soorten kansen beschikbaar zijn.

Geleerden kunnen mogelijk een wereldwijde MBA in Hospitality vinden op universiteiten over de hele wereld. Online programma's maken dit een optie, ongeacht waar iemand woont. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

read_more

filters

 • Internationale MBA
 • Toerisme en Hospitality
 • Hospitality
fields_of_study
 • Toerisme en Hospitality (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format