Keystone logo

1 Internationale MBA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement 2024

Filters

Filters

  • Internationale MBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediamanagement
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Internationale MBA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement

Om een ​​concurrentievoordeel te behalen, kiezen veel mensen ervoor hun opleiding voort te zetten met een Master in Business Administration. Dit postgraduaat duurt meestal een tot drie jaar om te voltooien en vereist vaak een bachelordiploma als voorwaarde.

Wat is een Global MBA in Media Management? Een wereldwijde MBA in Media Management geeft studenten de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig is om te slagen in de steeds veranderende media-industrie van vandaag. Geleerden leren over zowel traditionele als digitale media door middel van lessen in onderwerpen als beheer van sociale media, public relations, marketingstrategieën, branding en productontwikkeling.

Communicatie is van cruciaal belang in bijna elk deel van het leven, dus de communicatievaardigheden die zijn opgedaan via het Global MBA in Media Management-programma zijn van onschatbare waarde, zowel professioneel als persoonlijk. Het begrijpen van de kracht van public relations en het creëren van een sterk merk zijn vaardigheden die zeer gewild zijn in de internationale zakenwereld.

Er is een breed scala aan factoren die de kosten van een wereldwijd MBA-programma beïnvloeden, zoals locatie, school en duur. Bestudeer zorgvuldig alle opties en neem contact op met het Admissions Office van de gekozen onderwijsinstelling voor informatie over de exacte prijs van collegegeld en andere gerelateerde vergoedingen.

Verschillende carrière-opties wachten op afgestudeerden met een Global MBA in Media Management. Er zijn veel internationale kansen op alles, van kleine bedrijven tot Fortune 500-bedrijven. Mogelijke functies zijn marketingcoördinator, social-mediamanager, productmanager en PR-strateeg. Afgestudeerden kunnen werken in een breed scala van industrieën en komen vaak in aanmerking om direct deel te nemen aan functies op managementniveau.

Geïnteresseerde personen kunnen kiezen uit traditionele on-campus programma's of online studeren. Scholen over de hele wereld bieden de Global MBA aan in mediabeheer, dus ze hebben de mogelijkheid om het programma, de locatie en de duur te kiezen die het beste bij hun behoeften passen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.