Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Global MBA (Internationale MBA) Opleidingen in Modemanagement 2023

1 Internationale MBA Opleidingen in Modemanagement 2023

Overzicht

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationale zakelijke carrières, kan het deelnemen aan een wereldwijd MBA-programma hen de gespecialiseerde kennis bieden die ze nodig hebben om te slagen. Gewoonlijk beschikbaar voor iedereen die een bachelordiploma heeft behaald, dit soort programma stelt studenten doorgaans bloot aan een verscheidenheid aan culturen om hun kennis van zaken te vergroten.

Wat is een Global MBA in Fashion Management? Dit type programma geeft studenten meestal een uitgebreid inzicht in de zakelijke kant van de mode-industrie. Cursussen omvatten doorgaans verschillende zakelijke aspecten, zoals managementtheorie, bedrijfsstrategie en marketingtechnieken. Studenten kunnen ook toeleveringsketens en financiering bestuderen om hun kennis te completeren. Het doel van het programma is meestal om studenten te helpen begrijpen hoe bedrijfsfuncties functioneren in zowel publieke als private markten.

Terwijl ze zich inschrijven in een Global MBA-programma, zullen studenten meestal een reeks vaardigheden ontwikkelen die hen kunnen helpen om door de gecompliceerde wereld van het bedrijfsleven te navigeren. Probleemoplossende vaardigheden kunnen studenten in staat stellen zakelijke rampen te vermijden als gevolg van ongelukken, terwijl sterke leiderschapskwaliteiten in de toekomst kunnen leiden tot jobpromoties. Communicatievaardigheden zijn nuttig bij het onderhouden van persoonlijke relaties en het creëren van bedrijfsnetwerken.

De prijs van een wereldwijd MBA-programma varieert afhankelijk van welke school de graad biedt. Omdat geen twee scholen precies hetzelfde zijn, verschillen de collegegelden enorm.

Na het behalen van een Global MBA in Fashion Management, komen studenten doorgaans in aanmerking voor vele interessante carrières. Velen beginnen hun eigen bedrijf, terwijl anderen ervoor kiezen om te werken als bedrijfsmanagers van bestaande bedrijven. Sommigen volgen een loopbaan als inkoop- of operations manager. Andere vinden banen als directeuren van visual merchandising of eventmanagers. Loopbanen als productmanagers of directeuren van retailtraining zijn mogelijk beschikbaar.

Nu meer studenten geïnteresseerd zijn in het hoger onderwijs, voldoen scholen overal ter wereld aan de vraag door meer online lessen aan te bieden dan ooit tevoren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • Internationale MBA
 • Managementstudies
 • Modemanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat