We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Sogang Business School (Sogang University)

Sogang Business School (Sogang University)

Sogang Business School (Sogang University)

Invoering

Sogang Business School (SBS), Één van de top vijf business schools in Korea, is de inspiratie achter zijn leiderschap in de top-kwaliteit beheer van het onderwijs en onderzoek sinds begin 1960. De inspiratie komt voort uit de school proactieve reacties op de veranderende wereldwijde markt door het verstrekken van relevante kennis en vaardigheden om de studenten, te innoveren en te investeren in intellectueel kapitaal, en nieuwe programma's, curricula en cursussen te ontwikkelen. Ook, als een business school gebaseerd op de jezuïet educatieve principe, in het bijzonder, de school is vooruit met onderwijs en onderzoek over zaken die bestanddelen van de school een grotere bewustwording van maatschappelijke verantwoordelijkheid en mondiale duurzaamheid hebben leidt.

De school 50 jaar durende academische prestige blijft solide en zo zal het in de komende jaren. SBS zal blijven nastreven van excellentie in het onderwijs, het bevorderen van mentaliteit van de studenten van de mondiale perspectief en leiderschap dat kan komen met doorbraak voor eventuele conflicterende situaties en het leven tot aan de bedrijfsethiek op basis van de Jezuïeten educatieve principe. De academische prestige en toekomstvisie is belichaamd in de school vier belangrijkste strategische waarden: Globalisering, Leiderschap, Excellence, en Ethiek (GLEE).

Locaties

  • Seoul

    Sogang University School of Business 1 Shinsu-dong, Mapo-gu

    Vragen