We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Invoering

OVER ONZE BEDRIJFSSCHOOL

41 North is nieuw, privé en stand-alone, wat ons uniek maakt in Turkije. We zijn toegewijd aan het verbeteren van bedrijfspraktijken in de Digital Transformation Age. Ons doel is om leerlingen te dienen die geloven in een nooit eindigende leerervaring, in management en in het persoonlijke leven.

41 North levert de DBA, Executive MBA en het Post-Graduate Certificate voor digitale excellentie. 41 North richt zich op leiderschap in het digitale tijdperk en de beoordeling en het beheer van nieuwe technologieën. De school streeft naar een interdisciplinair discoursplatform tussen de maatschappij, het bedrijfsleven en de academische wereld.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Aangepaste programma's

Als u momenteel in dienst bent en u uw baan niet wilt verlaten, maar u streeft naar een hogere positie? Ben je klaar voor digitalisering? Wat betekenen kunstmatige intelligentie (AI) en robotica voor uw bedrijf? Heeft u behoefte aan dringende externe en deskundige hulp? Dan is 41 North de juiste partner.

41 North werkt samen met internationale topinstituten om de nieuwste en geavanceerde onderwijs- en leeromgeving te bieden en richt zich op creatieve leiderschapsstijlen; digitalisering van zakelijke en gemengde versies van on-the-job management-ontwikkeling.

  • Istanbul is al de Gateway-stad tussen Oost
  • Onze partnerinstellingen zijn onder andere Grenoble Ecole de Management (GEM-Frankrijk) en The European School of Management and Technology (ESMT-Berlin), die beide de zeldzame en begeerde triple-crown-accreditaties hebben van AACSB, EQUIS en AMBA. Het Center for Creative Leadership (CCL-Greensboro, Brussel, Moskou) completeert het trio.
  • GEM's EMBA, ESMT's Executive Education en CCL's leiderschapsprogramma's in Istanbul bieden bijna 50% lagere prijzen in vergelijking met die in Europa. Dezelfde mate, dezelfde inhoud, dezelfde kwalificatie, veel minder kosten!
84890_41North.png

OVER ONZE LOCATIE

BEDRIJFSDISTRICT VAN ISTANBUL

41 North Business School , gevestigd in Istanbul, in het hart van de handel over twee continenten, inspireert en helpt leidinggevenden om de nodige vaardigheden te verwerven om zichzelf te transformeren in een moderne leider. 41 North Business School , in samenwerking met 's werelds toonaangevende scholen op het gebied van technologie en innovatie, enz. Vind ons waar East en West samenkomen, langs de 41e Noorderbreedte.

Een business school en een opleidingsinstituut voor leiderschap in het hart van het zakelijke district van Istanbul. Het FERKO-kenmerkende gebouw is een verzameling van zalige ontwerpen.

41 North Business School in Istanbul - Levent is:

  • Aan de Europese zijde van de Bosporus

  • Omringd door wereldwijd hoofdkantoor

  • Moderne winkelcentra, restaurants, galeries, concertzalen en prestatiecentra.

Onze campus is gemakkelijk te bereiken via toegangswegen en ondergrondse loopbruggen die ontworpen zijn om metrobus-, metro- en voetgangersverbindingen te bieden. Bovendien maximaliseert de campus uw productiviteit door uw leeromgeving aangenamer te maken met voorzieningen op het terrein, zoals oplaadpunten voor elektrische voertuigen op parkeerterreinen, zakelijke conciërgediensten, cafés, restaurants en levendige parken voor sociale activiteiten.

OVER LEIDERSCHAP

Wij geloven dat leiderschap zowel een kunst als een wetenschap is waarin niet alleen een rationele benadering wordt gebruikt, maar ook een emotionele band.

Leerervaring

Leerprocessen en gerelateerde technologie zijn de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Het is niet langer voldoende om leidinggevenden van tijd tot tijd samen te voegen, ze moeten worden opgeleid om winnende uitvoeringen in realtime en op het werk te orkestreren.

Locaties

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Vragen