Keystone logo
Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Invoering

Aalto Executive Education: uniek portfolio van executive onderwijs en professionele ontwikkeling

Aalto University is een openbare topuniversiteit in Finland en een van de meest internationale universiteiten ter wereld (#47 op de mondiale ranglijst, met studenten uit bijna 120 landen). Aalto University is een wereldwijd unieke multidisciplinaire instelling waar kunst en wetenschap technologie en zaken ontmoeten. De Executive Education-eenheid, Aalto EE , biedt een breed scala aan programma's voor managers en leidinggevenden en is een pionier op het gebied van duurzaamheidsprogramma's, ondersteund door uitgebreid onderzoek naar aanverwante kwesties. Onze business school beschikt over de felbegeerde drievoudige accreditatie (AACSB, AMBA en EQUIS) waarover minder dan 1% van de universiteiten ter wereld beschikt.

Aalto EE is sinds de jaren negentig sterk vertegenwoordigd in Azië, met duizenden EMBA-afgestudeerden en partners in Singapore, Korea, Taiwan, Indonesië en meer. Finland wordt beschouwd als het meest duurzame land ter wereld, met de meest ambitieuze doelstellingen op dat gebied. Aalto EE maakt gebruik van de expertise en innovatie van Finland om baanbrekend duurzaamheidsonderwijs aan te bieden aan professionals in Azië en daarbuiten. Aalto EE ontving de Responsible Business Education Award 2024 van de Financial Times, een van de slechts vijf scholen wereldwijd die deze erkenning ontving.

De programma's van Aalto EE komen tegemoet aan verschillende behoeften en doelen:

 • Executive MBA - met een concentratie in duurzaamheid: een uitgebreid en holistisch managementontwikkelingsprogramma, waarbij het duurzaamheidsthema in het programma is verweven, inclusief specifieke keuzevakken over het onderwerp.
 • Korte executive programma's: gerichte en praktische cursussen over onderwerpen als duurzaam ondernemen, duurzaamheidsrapportage, duurzaam supply chain management en sociale en digitale duurzaamheid. Deze programma's bieden krediet voor de EMBA.
 • Maatwerkoplossingen voor organisaties op diverse management- en leiderschapsonderwerpen

Sluit je aan bij Aalto EE en word een gamechanger van de toekomst!

Doel, visie en strategie

Ons doel is om een betere wereld op te bouwen door middel van beter leiderschap. We willen bekend staan om onze impactvolle, doelgerichte en uitgebreide leerervaringen gedurende de hele loopbaan van een individu, door hun voorkeursplatform te zijn voor levensbreed leren. Bovendien streven we ernaar een strategische partner te zijn voor de oplossingen voor continu leren van organisaties die de behoeften op het gebied van competentieontwikkeling in een snel veranderende zakelijke omgeving oplossen met een combinatie van het nieuwste onderzoek en contextuele inzichten.

Onze missie, Shaping a Sustainable Future through Lifewide Learning, baant ons de weg om de samenleving te transformeren door middel van nieuwe manieren om de inhoud en het onderzoek van universitair onderwijs te benutten in executive onderwijs en professionele ontwikkeling.

Beurzen en financiering

Er zijn Aalto EE -beurzen beschikbaar om aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het instituut.

Infosessie

Aalto Executive MBA in duurzaamheid

Ranglijsten

Aalto EE stond wereldwijd op de 34e plaats in de Financial Times Executive Education Ranking in 2022 en behoort daarom tot de top één procent van de aanbieders van executive education ter wereld. De ranglijst van de Financial Times omvat alleen de top 50 aanbieders van executive education. Wereldwijd worden executive education- en MBA-programma's aangeboden door ongeveer 4.000 instituten.

In 2022 was Aalto Executive MBA opnieuw het enige programma van een Finse universiteit dat zijn plaats in de top 100 van de jaarlijkse mondiale ranglijst van de Financial Times vasthield. Het Aalto EMBA-programma staat op de 49e plaats in Europa en op de 88e plaats in het algemeen . Momenteel worden er wereldwijd ongeveer 4.000 EMBA-programma's aangeboden, waarbij alleen de top 100 op de ranglijst van de Financial Times terechtkomt.

Onze ranglijst verzekert onze klanten van de kwaliteit van wereldklasse van de programma-inhoud, methoden en faculteit.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Singapore

  Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 36 Armenian Street Unit 01-08 & 02-08 Singapore, 179934, Singapore

 • Espoo

  P.O. Box 11000 (Otakaari 1B) FI-00076 AALTO, 02150, Espoo

 • Helsinki

  AALTO EE HELSINKI Runeberginkatu 14–16 00100 Helsinki , 00100, Helsinki

Vragen