Keystone logo

ABI College

A logo

Invoering

Over ons

Wij zijn een onafhankelijke College het verstrekken van een academisch uitstekend, bedrijf georiënteerd, en Innovatief leeromgeving met hoge normen van het onderwijs, kleine klassen en een uitstekende student ondersteuning. We zijn toegewijd aan het verstrekken van een verrijkende, toegankelijke, betaalbare en carrière-relevante hogere leerzame ervaring voor alle studenten.

Onze twee ABI campussen in Londen (Acton) en Reading zijn gunstig gelegen dicht bij scala aan studentenvoorzieningen. Met zijn studentenpopulatie internationaal aangeworven evenals uit het Verenigd Koninkrijk / EU, het College biedt een wereldwijde educatieve ervaring.

ABI College werd oorspronkelijk opgericht als Queensland College London (QCOL) in 2004 in Acton, West-Londen.

Het college undergraduate en postdoctoraal niveau voorziening wordt gevalideerd door de Universiteit van St. Mark en St. John Plymouth (Marjon) en Pearson Edexcel. ABI College is "vertrouwen" vonnis bereikt na haar beoordeling voor educatieve toezicht door de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) in 2012.

ABI College is een UK Border Agency 'Highly Trusted Sponsor' en de Hbo-niveau bepaling (HND / C en BA) zijn specifiek aangewezen cursussen die in aanmerking komen voor studenten financiële steun, inclusief collegegeld leningen en beurzen voor in aanmerking komende studenten.

Waarom ABI?

Bij ABI College het succes van elke off onze studenten is belangrijk voor ons. Onze toegewijde professionele medewerkers zullen samen met u om je studie te verzekeren bij ons is een uitdagende, leuke en lonende ervaring.

Wij bieden u:

-Wereldwijd erkende diploma's

Al onze kwalificaties zijn goedgekeurd en gevalideerd door erkende regelgevende of professionele toekennen instanties die de status en kwaliteit van uw kwalificatie, de wereldwijde valuta en aanvaardbaarheid aan werkgevers, beroepen en onderwijsinstellingen te garanderen.

Student academisch succes

Onze geëngageerde studenten die hard werken zijn geslaagd in hun gekozen programma's, en is overgegaan tot verdere studies of de moeite waard een loopbaan bij de voltooiing.

Zeer professionele medewerkers

Onze docenten en mentoren worden geselecteerd op hun zeer professionele manier van lesgeven en leren, hun openheid, toegankelijkheid en toewijding aan de academische succes van hun leerlingen.

Actieve student community

Alle studenten ABI worden actief aangemoedigd om deel te nemen in College zaken en het beheer ervan. Daarnaast is er een scala aan extra-curriculer sportieve, culturele en sociale activiteiten georganiseerd door studenten en medewerkers.

Spannende sociale en culturele leven

Onze studie centra zijn gunstig gelegen in de buurt van een scala aan culturele en sociale evenementen waar onze studenten vinden leuke en stimulerende activiteiten buiten de collegezaal.

State of the art onderwijzen en leren technologieën

ABI heeft aanzienlijke investeringen in onderwijsinfrastructuur toegewijd aan haar studenten leren activiteiten te ondersteunen en om hen in staat te stellen hun academische potentieel te realiseren.

Inzet voor academisch succes van studenten en persoonlijke ontwikkeling

Bij ABI het succes van iedere student is belangrijk voor ons. Individuele begeleiding is voorzien voor een succesvolle studie ondersteund door deskundige lesgeven in studievaardigheden en persoonlijk ontwikkelingsplan om onze studenten in staat stellen om hun academische en sociale vertrouwen te versterken.

Dedicated pastorale ondersteuning

Bij ABI erkennen we dat studenten studeren in een nieuwe omgeving extra steun in wat misschien een onbekende culturele context lijkt nodig. Pastorale ondersteuning is een prioriteit voor het college team om u in staat te stellen aan te passen om te studeren en het leven in het Verenigd Koninkrijk.

Concurrerende en flexibele kosten

Bij ABI streven we naar waarde te leveren voor uw geld en flexibiliteit in betalingstermijnen waardoor onze studenten om hoge academische standaarden op een kosteneffectieve wijze te realiseren.

Internationale

Prospective International Students (niet-EU)

ABI verwelkomt studenten van over de hele wereld elk jaar. De klassen zijn leven met verschillende accenten en ideeën, creëert wereldwijd leeromgeving. Wij zijn hier om u te helpen om de toelating proces zo eenvoudig voor u mogelijk te maken.

We realiseren ons dat de keuze om te studeren in een ander land is een grote beslissing te maken en we zijn erg blij dat u overweegt de ABI College als een van uw opties. Het kiezen van de juiste College en natuurlijk zijn van vitaal belang en we streven ernaar om u alle informatie die u nodig hebt, zodat je kunt zien of wat wij bieden bij ABI College voor u geschikt is te geven.

Locaties

  • London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

Vragen