Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby MBA wereldwijd
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

MBA wereldwijd

Doha, Qatar

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

QAR 105.000 / per year

Op de campus

Invoering

Er is veel vraag naar managers die kunnen presteren, denken en handelen vanuit een mondiaal perspectief. Het programma is ontworpen om u intellectueel uit te dagen, uw professionele reputatie een boost te geven en u beter in staat te stellen zakelijke uitdagingen in de echte wereld op te lossen. Terwijl je 's werelds meest prestigieuze management- en leiderschapsgraad nastreeft, voedt het je carrièredoelen en voorziet het je van de vaardigheden die nodig zijn om te slagen als manager en inspirerende leider. Een nieuwe generatie toekomstige zakelijke professionals met een wereldwijde kijk is de doelgroep voor het wereldwijde MBA-programma.

De hoogtepunten

  • Wij bieden u een zakelijke educatieve mogelijkheid van topklasse waarmee u de strategische kennis, visie en zelfverzekerdheid kunt verwerven die nodig zijn om te innoveren, uit te dagen en verandering te leiden.
  • U kunt de titel Chartered Manager aanvragen na het voltooien van uw studie, aangezien onze MBA Global wordt erkend door het Chartered Management Institute (CMI).
  • Na het voltooien van de MBA Global, kunt u naast uw MBA in aanmerking komen voor het CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.
  • Onze instructeurs hebben jarenlange zakelijke en managementexpertise en hun uitgebreide internationale netwerken zullen u helpen nieuwe hoogten te bereiken. Ondersteuning van een mentor en een coach zullen uw professionele groei bevorderen en u helpen bij het ontwikkelen van cruciale vaardigheden voor succes in uw carrière.

Globaal denken

De bedrijfsleiders van vandaag moeten een globale visie en denkwijze ontwikkelen. Elk onderwerp in deze MBA voorziet u van geavanceerde en praktische zakelijke kennis in een mondiale setting. U leert door praktische scenario's uit de praktijk in de wereldwijde bedrijfssector. We bieden u ook de mogelijkheid om een bedrijfsstageproject uit te voeren in plaats van een traditioneel proefschrift. Je bestudeert best practices van en met een diverse groep van vergelijkbare gemotiveerde klasgenoten, waaronder gevestigde en aspirant-professionals. Studenten die geïnteresseerd zijn in ons MBA-programma komen van over de hele wereld. De MBA Global Pathway omvat belangrijke onderwerpen zoals risicobeheer en wereldwijd supply chain management en helpt bij het ontwikkelen van een brede, goed afgeronde kennis van internationaal zakendoen.

toelatingen

Over de school

Vragen