Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Invoering

VERZOEK MEER INFORMATIE OVER WHATSAPP

De Alfred Ford School Of Management biedt je de mogelijkheid om te gaan waar andere MBA-programma's niet gaan, van de diepste drijfveren van je eigen gedrag tot de breedst mogelijke perspectieven op het bedrijfsleven en zijn plaats in de samenleving. We bieden een ongeëvenaarde educatieve ervaring:

  • superieure instructie van een deskundige faculteit
  • een innovatief en flexibel leerformaat
  • een engagement voor afstudeerders die waarde hechten aan gemeenschap, samenwerking, passie en trots

Leren met case-studies van Alfred Ford School Of Management op Vimeo.

De studie-ervaring van Alfred Ford is er een van geven en nemen, waarbij de faculteit evenveel luistert als ze geeft en studenten net zo vaak initiatief nemen als ze notities nemen. Uiteindelijk betekent deze benadering het waarderen van de ervaring en wijsheid van onze studenten, en geloven dat hun deelname de discussie naar het hoogste niveau tilt en zakelijke leiders creëert die vertrouwd zijn met de natuurlijke uitwisseling van ideeën in de hedendaagse wereldwijde economie. Een algemene managementkennisbasis biedt u de flexibiliteit om naar een breed scala aan bedrijfs- of managementrollen te gaan, terwijl een focus op leiderschapsontwikkeling u de interpersoonlijke vaardigheden biedt die u nodig hebt om daar te komen. Leer meer over zaken en meer, met een opleiding die diep ingaat op relevante milieu-, maatschappelijke en bestuurskwesties.

VERZOEK MEER INFORMATIE OVER WHATSAPP

Visie

Het ontwikkelen van een toonaangevende business school op het gebied van bewust leiderschap en management voor het trainen van leiders met een wereldwijde mindset en een onberispelijk karakter.

VERZOEK MEER INFORMATIE OVER WHATSAPP

Mission Statement

De Alfred Ford School Of Management ontwikkelt wereldwijd ingestelde ethische leiders door de nieuwste managementkennis te combineren met oude wijsheid.

VERZOEK MEER INFORMATIE OVER WHATSAPP

Locaties

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Vragen