Keystone logo
American National University Master of Business Administration (MBA)
American National University

Master of Business Administration (MBA)

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In het programma ANU Master in Business Administration weten we dat er geen betere manier is om als bedrijfsleider te groeien dan de kennis die u in het klaslokaal krijgt, toe te passen op de echte uitdagingen waar u mee te maken krijgt. We passen uw programma-ervaring aan, voorzien u van de kennis en ervaring die u nodig hebt om te slagen en zetten die kennis in om te werken aan veldprojecten die echte uitdagingen oplossen voor lokale bedrijven en organisaties.

Het ANU-verschil

 • Breng de theorie in de praktijk door de kennis die in uw klaslokalen is opgedaan toe te passen in projecten die lokale bedrijven en organisaties helpen om problemen uit de echte wereld op te lossen.
 • Bouw een sterk netwerk op met community business leaders, instructeurs met ervaring in het veld en medestudenten.
 • Persoonlijke aandacht - Je bent niet alleen een gezicht in een menigte, onze kleine klassengrootte zorgt voor persoonlijke aandacht van instructeurs.
 • Pas je programma aan. Koppel uw programma aan de specifieke behoeften van uw vakgebied via onze specialisaties of kies uit verschillende klassen die aansluiten bij uw unieke zakelijke uitdagingen.
 • Verdien eer voor uw leven en werkervaring.
 • Alumni-voordelen - Onze ondersteuning stopt niet bij het afstuderen, als een alumnus heeft u gedurende uw hele loopbaan toegang tot onze carrièreservices en opfriscursussen2.

specialisaties

Studenten kunnen er ook voor kiezen om een ​​onderscheid te verdienen in hun vakgebied door hun programma te specialiseren. In plaats van vijf keuzevakken te kiezen, volgen studenten een specifiek cursuspad (in totaal 20 studiepunten) dat hen een grondige studie zou geven van de strategieën, wettelijke en ethische kwesties en managementpraktijken die specifiek zijn voor de volgende gebieden:

 • Accounting Management: Master theoretische en praktische accounting en managementvaardigheden en bereid je voor op nieuwe vereisten voor CPA-kandidatuur.
 • Gezondheidszorgbeheer: focus op kennisbasis en actuele kwesties met betrekking tot informatica voor de gezondheidszorg, gezondheidsbeleid, patiëntveiligheid en de ethische, wettelijke en regelgevingskwesties die eigen zijn aan het zijn van een leider in de gezondheidszorgsector.
 • Hospitality Management: Studenten leren over het gebruik en de ontwikkeling van natuurlijke en culturele hulpbronnen in toeristische projecten - en dagen studenten uit om markten aan te trekken en te behouden met behulp van technologie. De internationale reikwijdte van het programma biedt een kader voor studenten om de onderlinge relatie tussen bedrijf en politiek te begrijpen, en hoe wetgevers beleid ontwikkelen dat de stroom van mensen en bedrijven binnen en tussen landen regelt.
 • Internationaal zakendoen: voer een diepgaand onderzoek uit met het perspectief van collega's uit de hele wereld - bouw een solide basis in wereldwijde diversiteit, internationale financiën, internationale human resources en accounting - en voorzie de nodige kennis en vaardigheden bij het beheer van multinationale organisaties.
 • Organisatorisch management: ontwerp en meet de effectiviteit van de organisatie, begrijp leiderschapsrollen en leer hoe teams met succes te beheren door theorie toe te passen op situaties in de echte wereld.
 • Informatietechnologie: studenten die geïnteresseerd zijn in leiderschap en management van technologiebedrijven of technologische operaties binnen een organisatie, kunnen zich op dit gebied specialiseren door het MBA-IT-programma bij ANU te volgen. Zie de MBA-IT-programmapagina voor meer informatie.

Kern vakken

Negen kerncursussen (36 kernkredieturen) richten zich op de volgende belangrijke kennisgebieden van bedrijfsmanagement:

Financiën

Vestig kennis van de financiële theorie en analyseer de toepassing ervan door middel van case-analyse. Onderwerpen zijn onder meer kapitaalbeheer, operationele en financiële leverage, kosten van kapitaal, investeringen en financieringsbeslissingen.

afzet

Onderzoek hoe consumentengedrag, marktonderzoek, analyse van milieutrends, ontwikkeling van nieuwe producten, beslissingen over prijzen en distributie en promotionele overwegingen moeten samenwerken om een ​​succesvol marketingprogramma te creëren.

Operations Management

Ontwikkel inzicht in de strategische rol van operaties in management en leer belangrijke methodologieën bij het meten van de effectiviteit en het verbeteren van operationele activiteiten.

Juridische en ethische bedrijfsomgeving

Bestudeer de onderlinge relaties tussen het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en onderzoek hoe de interacties tussen deze drie de visie, besluitvorming en uitvoering van bedrijfsstrategieën beïnvloeden.

Bedrijfsonderzoek en informatiesystemen

Informatietechnologie toepassen bij de integratie van gegevens, het ontwikkelen en gebruiken van onderzoeksinformatie en het communiceren van resultaten op zinvolle en effectieve manieren.

Leiderschap en Human Resources

Versterk uw leiderschap bij het toepassen van theorie op managementsituaties, onderzoek effectieve communicatie en leer over de mechanica van human resources en personeelsbehoeftenanalyse.

Online cursussen (eLearning) via ANU

Bij American National University we dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar opleiding voort te zetten en hun carrièredoelen te bereiken. Wij bieden drukke studenten in bachelor- en MBA-programma's de mogelijkheid om lessen te volgen via ons handige online leerplatform. Als een online American National University student ontvang je hetzelfde loopbaanspecifieke onderwijs met persoonlijke aandacht van onze faculteit en medewerkers die studenten in onze klas krijgen ... zoals academisch advies, mentoring en carrièreservices. Het enige verschil is dat je kunt kiezen wanneer je moet studeren, zodat het werkt met je schema, waardoor je meer flexibiliteit hebt om de prioriteiten van het leven in balans te brengen.

Kandidaat profiel

American National University zoekt potentiële masterstudenten uit een breed scala van academische velden en professionele ervaringen die blijk geven van sterke leiderschapsvaardigheden en duidelijke professionele doelen hebben. We hebben geen studenten nodig om een ​​GRE af te ronden, maar selecteren die kandidaten waarvan we denken dat ze zullen slagen aan de American National University en gedurende hun gekozen loopbaan. We verwelkomen aanvragen van afgestudeerden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten of een adequaat gecertificeerde buitenlandse instelling in alle academische disciplines.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master of Business Administration
  • Vilnius, Litouwen
 • Master of Business Administration
  • Brussels, België
  • Antwerp, België
 • Masterdiploma in internationale MBA van ESIC University [IMBA]
  • Madrid, Spanje