Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Invoering

De wereld wordt elke dag meer en meer geglobaliseerd, en iedereen heeft recht op een kwaliteitsprogramma tegen een redelijke vergoeding. Krijg de 'echte wereld'- educatieve ervaring met ATMU .

Bezoek direct de website van ATMU

ATMU is in 2013 opgericht als een universiteit in de staat Californië met een focus op lokale en internationale studenten om hen te voorzien van opleidingen op het bachelor-, master- en doctoraatsniveau met uitgebreide branchespecifieke competenties. We ontwikkelen vaardigheden om de inzetbaarheid te vergroten en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen voor managers van de toekomst.

De faculteit en het personeel van ATMU vertegenwoordigen een diverse pool van zeer academische individuen die ook jarenlange expertise hebben in bedrijfs- en industriële omgevingen. Ze brengen een combinatie van theorie en praktijk met zich mee die de leerervaring van ATMU-studenten verrijkt .

Wij geloven in het dienen van de gemeenschap door kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden aan demografisch diverse populaties van studenten tegen een betaalbare prijs.

De wereldwijde zakelijke omgeving is de afgelopen decennia snel veranderd. Om vooruit te komen en te concurreren, heb je een diploma nodig dat past bij de internationale vaardigheden die je nodig hebt.

ATMU biedt al deze mogelijkheden in cursus-gebaseerde programma's met opties die kunnen worden aangepast.

ATMU zet zich in voor het leveren van hoogwaardige kennis en geavanceerde vaardigheden, waardoor hedendaagse studenten zich kunnen bezighouden met zakelijke managementkwesties met het benodigde theoretische niveau en zelfvertrouwen. Het materiaal is zowel theoretisch als praktisch. Onze faculteit heeft uitgebreide wereldwijde branchespecifieke ervaring.


DE MISSIE VAN ATMU

Het is de missie van American Tech and Management University om studenten toegang te bieden tot kwalitatief hoger onderwijs en een wereldwijd perspectief te integreren ter voorbereiding op betrokkenheid als effectieve leden op het dynamische gebied van technologie en management.


VISU VAN ATMU

De noodzakelijke vaardigheden voor inzetbaarheid aanleren en kwaliteitstalent naar een wereldwijde markt brengen met behulp van flexibele leermogelijkheden voor lokale en internationale studenten.


INSTITUTIONELE LERENUITKOMSTEN (ILO's)

Studenten die hun studie voltooien met opleidingen van American Tech and Management University zullen Institutional Learning Outcomes (ILO's) aantonen met de breedte en diepte van leerervaringen en verworven competenties die van toepassing zijn op succesvolle afgestudeerde studenten in alle opleidingen.

De ATMU Institutional Learning Outcomes (ILO's) zijn het verwerven van leerervaringen van opgeleide professionals op het gebied van kerncompetenties die door de universiteit zijn aangenomen.


INSTITUTIONELE LERENUITKOMSTEN VAN ATMU

 1. Studenten zullen bewijzen van hoge competentieniveaus aantonen in verbale, non-verbale en schriftelijke communicatie van ideeën, perspectieven en waarden in academische, werkplek- en interpersoonlijke contexten.
 2. Studenten zullen kritisch kunnen denken en problemen kunnen analyseren en oplossen door informatie te verzamelen, te redeneren, alternatieven te evalueren en passende oplossingen te vinden.
 3. Studenten zullen professioneel en ethisch gedrag demonstreren met erkenning van de diverse en multiculturele gemeenschappen.
 4. Studenten zullen blijk geven van een goed begrip van de ethische kwesties die van invloed zijn op zakelijke beslissingen en acties.
 5. Studenten zullen vaardigheden voor leiderschapsvaardigheden demonstreren die geschikt zijn voor hun werk en professionele omgevingen.
 6. Studenten zullen aantonen dat de juiste en effectieve gebruik van technologie en informatie om evidence-based beslissingen met betrekking tot hun vakgebied te maken.
 7. Studenten kunnen wiskundige concepten en modellen en kwantitatief redeneren gebruiken om problemen uit de echte wereld op te lossen.
 8. Studenten zullen blijk geven van multicultureel begrip, empathie en ethisch begrip en gedrag in hun professionele communicatie, interacties en acties.

Licentie verleend in de staat Californië door het Bureau voor privépost secundair onderwijs, schoolcode 71847831

Locaties

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Vragen