We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Invoering

AUL GROUP, wie zijn wij

AUL-groep omvat 3 internationale universiteiten, studenten kunnen kiezen waar ze hun diploma willen behalen: Amerikaans van International University of Leadership, Europees van American University of Leadership Marbella, Afrikaans van International School of Leadership, Marokko.

Leermodi

AUL-programma's integreren verschillende leveringsmodi, zoals versneld, synchroon, asynchroon, hybride en online om u voor te bereiden om een succesvol lid van de gemeenschap te worden zonder uw persoonlijke of professionele leven te verstoren.

Kwaliteit onderwijs

Studenten en leerlingen voorzien van vaardigheden en competenties die hen sociaal en economisch productief maken, erop gericht bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van hun gemeenschap.

Gedeelde doelen en visie

AUL zet zich in om een inclusieve leeromgeving te bieden die de meerdere perspectieven van geslacht, etniciteit, klasse, leeftijd, handicap en cultuur erkent die studenten naar de ervaring van de AULM brengen.

Carrièremogelijkheden

Met een universitair diploma is de kans groter dat je een baan krijgt met betere voordelen dan een afgestudeerde van de middelbare school: Neem geen genoegen met minder!

Ga verder met je opleiding

AUL streeft ernaar u een inclusieve leeromgeving te bieden die de vele facetten van een internationale omgeving erkent.

Reik naar succes

AUL-afgestudeerden kunnen binnen enkele maanden na hun afstuderen een baan vinden, terwijl afgestudeerde studenten worden gepromoveerd door hun werkgevers of hun eigen bedrijf beginnen zodra ze hun diploma hebben behaald.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  98%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  12 naar 1

Campusfuncties

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  HoeveelheidDeadline voor aanmelding
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Getuigenissen van studenten

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Orlando

   Orlando, Verenigde Staten

   • Marbella

    Marbella, Spanje

    • Casablanca

     Casablanca, Marokko

     Vragen