Keystone logo
Anglia Ruskin University MBA in fintech en data-analyse
Anglia Ruskin University

MBA in fintech en data-analyse

Chelmsford, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.100 / per year *

Op de campus

* fulltime kosten I Britse studenten: £ 18100 per jaar | internationale studenten: £ 18100 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Beheers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van financiële technologie en bereid je voor op een opwindende carrière in een snel evoluerend gebied, met onze fintech en data-analyse MBA in Chelmsford.

Je bent toekomstgericht en gepassioneerd door de mogelijkheden van blockchaintechnologie en digitale valuta. Onze Master of Business Administration-cursus bereidt je voor om je stempel te drukken op een gebied dat voortdurend en snel innoveert, ontwikkelt en ontwricht.

U wilt de vaardigheden op hoog niveau leren die nodig zijn om op gegevens gebaseerde handelsstrategieën, financiële modellen en bedrijfsprognoses te creëren, maar u bent ook ambitieus en wilt een volledig pakket aan werkgevers presenteren. Naast technische knowhow leren we u hoe u output kunt gebruiken om marketing- en prestatiestrategieën te formuleren en u te helpen ontwikkelen als leider.

We weten dat ervaring uit de eerste hand belangrijk is en daarom krijg je als postdoctorale student aan de ARU vanaf de eerste dag de praktijk om innovatieve oplossingen te formuleren voor echte problemen. Je leert hoe je je eigen applicaties maakt en big data analyseert met behulp van R en Python, en maakt uitgebreid gebruik van ons Bloomberg Financial Markets Lab.

Je profiteert ook van mogelijkheden om te netwerken met gastsprekers en op FinTech-evenementen in Londen. Je kunt een optioneel stagejaar in de industrie volgen, met veel FinTech-bedrijven in Essex en Londen om uit te kiezen.

We willen dat je afstudeert, klaar om aan de slag te gaan. Daarom hebben we samengewerkt met werkgevers en huidige studenten om ervoor te zorgen dat we de meest relevante, up-to-date kennis en vaardigheden aanleren in onze fintech en data-analyse MBA-cursus.

Je maakt deel uit van ARU's Faculteit Bedrijfskunde en Recht, de thuisbasis van ongeveer 6.000 studenten uit meer dan 100 landen. Het is de perfecte achtergrond voor je studie en een geweldige plek om contacten op te bouwen met gelijkgestemde mensen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen