Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Invoering

De Graduate School of International Management draagt bij aan het koesteren van creatieve leiders die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen en als wereldburgers dienen, en aan het ontwikkelen van een welvarende toekomst door middel van onze toonaangevende onderzoeksactiviteiten.

Om zijn missie te bereiken, cultiveert het MBA-programma managementprofessionals die tot conclusies komen op basis van onafhankelijk denken en analyseren. ABS streeft onophoudelijk naar verbetering van haar programma's. Het doctoraatsprogramma leert niet alleen zakelijke onderzoekstechnieken, maar cultiveert ook medewerkers van het personeel die zich bewust zijn van de maatschappelijke betekenis van hun onderzoek, een duidelijk omschreven doelgerichtheid hebben en actief kunnen zijn op het internationale toneel.

De volgende drie kenmerken illustreren de aard van ABS:

Het systematische, geïntegreerde en praktische leersysteem

ABS biedt een systematisch, geïntegreerd en praktisch curriculum dat elementen combineert zoals het verwerven van gespecialiseerde expertise, synthese van cross-functionele kennis, en studie en praktijk van methodologie door middel van individueel leren en groepsactiviteiten. Studenten leren eerst de basisprincipes van de vier velden die nodig zijn voor bedrijfsmanagement: Strategie "Organisatie, Marketing, Financiën" Boekhouding en operatie "Informatiesystemen. Vervolgens concentreren ze zich op een van die vier. Hierdoor kunnen studenten een hoog specialisatieniveau ontwikkelen terwijl ook vaardigheid verwerven in alle managementgebieden, waardoor ze goed gekwalificeerde managers worden.

Global Action Learning, een MBA-sluitsteencursus, biedt een praktische arena voor het testen van geïntegreerde kennis, het coördineren van vaardigheden binnen groepen en het oefenen van methoden voor het omgaan met verschillende culturen.

Locaties

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Vragen