We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Invoering

1

Aros Business Academy - Mini MBA's en training

We streven ernaar een einde te maken aan in massa geproduceerde leiderschapsopleidingen en in plaats daarvan ontwerpen we Mini MBA-leiderschapsopleidingen, die een merkbare verandering creëren - voor u en voor uw werkplek.

De internationale Mini MBA
Wij bieden u de International Mini MBA , een volledig online Mini MBA.

We zijn ervan overtuigd dat u dol op ons zult zijn
Je hebt waarschijnlijk veel spannende leiderschapstrainingen bijgewoond waar je weer bent opgekrikt en weer bent opgeladen. Maar hoeveel van deze training heeft een blijvende verandering voor je gecreëerd? Als u de statistieken volgt, zijn het er maar heel weinig. Bij Aros Business Academy zijn we gepassioneerd over het maken van deze verandering - dus is het logisch dat je tijd spendeert aan een Mini MBA, en daarom is het logisch dat je op de werkplek bent die je stuurt. We maken het met zowel grote als kleine maten - en sommige zijn zelfs volledig onzichtbaar voor jou.

Waarom kiezen voor een Mini MBA?
Laten we eerst vaststellen dat een Mini MBA geen MBA is. Natuurlijk is men geneigd om te zeggen. Het woord 'Mini' zegt vrij openlijk dat we te maken hebben met een korte, verkorte en vereenvoudigde versie van een MBA. Een MBA duurt meestal twee jaar, terwijl een Mini MBA doorgaans zes maanden in beslag neemt. Een Mini MBA is bedoeld voor werknemers die hun kennis en tools in het management moeten verbeteren, maar niet van plan zijn om een ​​MBA of een Diploma in Management te volgen (vanwege tijd, geld of neiging) - in ieder geval niet nu. Het kunnen leiders zijn met uitgebreide managementervaring, en het kunnen mensen zijn die graag een volgende stap willen zetten en in de toekomst een managementpositie willen innemen.

Het belangrijkste zijn bekwame (echt bekwame) docenten die verliefd zijn op hun vakgebied
Om een bekwame instructeur te zijn bij onze Mini MBA's, moet je professionele leiderschapsexpertise hebben, geen twijfel mogelijk. Dat zijn natuurlijk meer dan 40 docenten en behoren tegelijkertijd tot de toonaangevende experts in hun vakgebied. Maar we eisen meer van ze! Ze moeten gepassioneerd zijn over wat ze leren, zodat ze de deelnemers ten volle kunnen betrekken. En dan moeten het bekwame facilitators zijn die JOUW uitdaging kunnen zien en de stof precies aan JOU kunnen relateren. Misschien is dat de reden waarom 97,9% van onze studenten van mening is dat de docent "goed" of "zeer goed" was in het speciaal voor hen aanpassen van de Mini MBA . Een cijfer waar we relatief trots op zijn, omdat het niet eenvoudig te bereiken is. We bieden de twee Mini MBA-programma's Aros Mini MBA en ABA Mini MBA . We bieden de Mini MBA ook aan in Duitsland (Deutschland) en in Zweden: Mini MBA Chefsutbildning . En in Groenland: Kursus i Grønland .

We beloven dat de Mini MBA is aangepast aan uw problemen en uitdagingen
Bij Aros zijn we erg tegen de vlucht van de routine met hetzelfde oude materiaal. Wij geloven dat u het maximale uit uw Mini MBA kunt halen als de theorie in het licht wordt gesteld van de problemen die u tegenkomt in uw dagelijks leven en dat de cases verband houden met uw werk. Daarom ontvang je voor het begin van de Mini MBA een korte e-cursus over leren. En we sturen u een vragenlijst over uw aannames en uitdagingen, zodat de instructeur en onze experts het cursusmateriaal kunnen aanpassen aan uw exacte behoeften.

Locaties

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Vragen