Keystone logo
Asian Institute of Technology - School of Management Mba
Asian Institute of Technology - School of Management

Mba

Rangsit, Thailand

22 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 1.050.000

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

AIT School of Management biedt de top ranking MBA in Thailand. Het MBA-curriculum is een uitgebreid programma dat ontworpen is om conceptuele, analytische en persoonlijke vaardigheden te bieden om de deelnemers voor te bereiden op effectieve managers in een internationale bedrijfsomgeving. Het is interdisciplinair, combineren elementen uit engineering, economie, sociale psychologie en managementvelden.

Ons MBA programma stimuleert participatief leren en maakt gebruik van een verscheidenheid aan interactieve leer methodologieën, zodat de studenten de meest recente managementconcepten, technieken en tools kunnen leren en nog belangrijker, vaardigheden en houding ontwikkelen om anderen te luisteren en te begrijpen, holistisch denken, collectief besluitvorming, communicatie en onderhandeling.

Doelstellingen

Om managers te ontwikkelen met een internationaal perspectief, die strategisch met het oog op de organisatie van het concurrentievermogen en de groei in een dynamische technologische en zakelijke omgeving te garanderen, kunnen beheren.

Waarde

  • Bieden mogelijkheden om te leren in een multi-nationale en multi-culturele omgeving;
  • Ontwikkelen van een goed begrip van en het vermogen om modern management technieken toe te passen;
  • Ontwikkelen van relevante competenties in het identificeren, begrijpen, analyseren en effectief oplossen van het beheer uitdagingen en problemen in zowel publieke als private organisaties;
  • Bieden internationale en multi-culturele blootstelling aan verschillende systemen voor het beheer en de ervaringen, door middel van onze toegang tot uitstekende internationale netwerken van partnerinstellingen in Europa, Amerika en Azië;

MBA Programma Structuur

Het MBA-curriculum bestaat uit 10 vereiste cursussen van 3 studiepunten elk (30 studiepunten) en 6 studiepunten MBA-project met een optie voor 12 studieonderzoeken.

Verplichte vakken

1. Rekening houden met besluitvorming
2. Business Analytics voor beheersbeslissingen
3. Ondernemerschap en Nieuwe Ventures
4. Bedrijfsfinanciën
5. Leiderschap en Organisatie Management
6. Bedrijfseconomie
7. Managing Technology and Innovation
8. Marketing Management
9. Operations Management
10. Strategie en Corporate Sustainability

Project / Onderzoek Studie Optie

De MBA-opleiding heeft twee afstudeeropties - MBA Project optie en Research Study optie. De MBA-projectoptie voor de minimum kredietvereiste is 36 studiepunten en voor de studieonderzoek is 48 studiepunten.

optie MBA Project is bedoeld voor degenen die willen een carrière in de private en publieke sector evenals het werk voort te zetten in consultancy. Het MBA-project richt zich op managementplanning, besluitvorming en probleemoplossing in organisatorische contexten.

De optie Onderzoeksonderzoek wordt alleen aanbevolen aan personen die geïnteresseerd zijn in een grondige studie over specifieke onderwerpen.

Toelatingseisen

  • een bachelor diploma (4 jaar) of gelijkwaardig in een passend vakgebied van een erkende instelling hebben;
  • minimum CGPA 2,75 in de bachelor graad;
  • beschikken over een acceptabel niveau van Engelsvaardigheid *.
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring (kritisch voor beursuitreiking)
  • Scholarships kunnen worden aangevraagd voor een toelatingstest.

* AIT-programma's worden uitgevoerd in de Engelse taal, het instituut's officiële medium van alle communicatie. Aanvragers moeten in het Engels een bewijs van taalvaardigheid opleveren door een van de volgende internationale testscores in te dienen: TOEFL, IELTS, of TOEIC. De verwachte scores zijn: TOEFL Internet-based 79 / computer-based 213 / paper-based 550; IELTS 6.0; TOEIC 750.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen