Keystone logo
Aston Business School Mba master in bedrijfsadministratie
Aston Business School

Mba master in bedrijfsadministratie

Birmingham, Verenigd Koninkrijk

0 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Begin iets

De Aston MBA is het volgende hoofdstuk in uw carriere. Of uw ambitie is om in internationale organisaties te leiden of iets dichter bij het huis te starten, zal de cursus uw strategische denken scherpen en u voorbereiden op een carrière in de voorhoede van het bedrijfsleven.

De beste leiders hebben de kunst van besluitvorming en actie gebasseerd op basis van kritisch denken. Uw Aston MBA zal u leren hoe u over uw eigen carrière kunt reflecteren, nieuwe kansen ervaren en een groeidocument ontwikkelen. Je wordt ondernemend in alles wat je doet.

Flexibele studiereizen
Wij bieden een keuze aan trajecten waarmee u uw MBA-studies kunt combineren met uw professionele en persoonlijke verplichtingen:

 • 12 maanden voltijd MBA
 • 30 maanden Executive Part-time MBA
 • 30 maanden Executive Apprenticeship MBA
 • 24 maanden online MBA

Alle studiemodules zijn volledig geaccrediteerd en leiden tot de volledige Aston MBA award.

Word lid van de gelederen

Aston Business School wordt doorgaans erkend door de meest prominente rankings ter wereld als aan de voorpunt van bedrijfsonderwijs:

 • Aston is gevestigd in de top 1% van de wereldwijde business scholen wereldwijd met triple accreditatie van AMBA, AACSB en EQUIS, de toonaangevende accreditatie-instellingen voor business schools in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Europa.
 • Wij zijn Goud toegekend in het Onderwijs Excellence Framework (TEF, 2017).
 • De Aston MBA is een van ' s werelds top MBA's (Tier 1) in de wereldwijde MBA-ranking 2017 van CEO.
 • Onze Full-time MBA is vijfde in het Verenigd Koninkrijk en 26e in Europa in de Eduniversal Best Masters Ranking (2017).
 • De Executive MBA is gerangschikt in de top 40 ter wereld door CEO Magazine Global MBA Rankings (2017).
 • Wij zijn een top 10 universiteit in MBA's Global MBA Rankings (CEO Magazine 2016).
 • De online MBA staat op de top 15 ter wereld (QS Distance Online MBA Rankings 2017).
 • 5 QS Sterren voor uitmuntendheid in onderwijs, inzetbaarheid, innovatie, faciliteiten, inclusiviteit en internationalisering.
 • Wij zijn een van slechts drie business schools in het Verenigd Koninkrijk om het Gold Business Charter Award Gold Level te ontvangen voor het aantonen van uitzonderlijke inzet om de kleine bedrijven te ondersteunen.

Meer dan een MBA

Ontvang meer van je MBA op Aston. Wij bieden een verscheidenheid aan toegevoegde voordelen om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw tijd.
Krijg de rand

Ons aanbod is meer dan een MBA. Scherp je denken met een persoonlijk ontwikkelingsprogramma dat is ontworpen en geleverd door professoren en beoefenaars in de gedragswetenschappen. De Aston Edge is onze manier om u te trainen voor de meer ongrijpende, sociale en persoonlijke kant van zaken. De menselijke psychologie is glad, dus de Edge is ontworpen om uw strategieën te helpen bij het hanteren van een complex scala aan stakeholders en bedrijfsprojecten.

Dedicated carrière ondersteuning

We leren je de touwen, zodat je het naar de top kunt maken. Ons uitgebreide carriere management programma is ontworpen om uw inzetbaarheid te bevorderen en u te helpen de volgende stap te nemen, of het nu gaat om een ​​nieuwe rol, een carrièreverandering of een startende start. Paul Schoonenberg, de toegewijde carriereadviseur van de Aston MBA, heeft 15 jaar bedrijfs- en financiële ervaring en heeft in heel het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië gewerkt. Het is Paul's taak om u te helpen bij het plannen van uw carrièreplan na de MBA.

Begeleiding vanaf het begin

Om u te helpen nadenken over uw leer, heeft u de kans om samen te werken met een Aston MBA-afgestudeerde mentor. Uw mentor zal tijdens uw tijd een essentiële rol spelen bij Aston, die als klankbord optreedt en u in uw studies voedt. Zij zullen u een senior carriere advies geven en hun ervaringen delen om u voor te bereiden op een carrière bij de top.

Waarheen?

Profiteer van een breed scala aan mogelijkheden voor internationale reis en studie als onderdeel van uw MBA-programma. Full-time MBA's zullen een week doorbrengen in een van onze European Business School partner instellingen waar ze lezingen, netwerk met collega-MBA's bijwonen en multinationale organisaties bezoeken. Er is ook een kans om in het buitenland te studeren als onderdeel van een zomerprogramma, een termijn in het buitenland of zelfs extra meesters te krijgen als onderdeel van ons prestigieuze Double Degree programma.

Uw MBA start hier

Download de MBA brochure voor meer informatie over de Aston MBA.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Online EMBA in Human Resource Management
  • Oxford, Verenigd Koninkrijk
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
 • MBA
  • Online Switzerland
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbeidzjan