Keystone logo
Aston Business School Uitvoerende parttime mba
Aston Business School

Uitvoerende parttime mba

Birmingham, Verenigd Koninkrijk

0 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Combineer studie met een fulltime baan met de flexibiliteit van de Aston Executive MBA. Je leert het gedurende een langere periode via online workshops en residentiële weekends in Aston Business School. Dit geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe vaardigheden en theoretische kennis meteen toe te passen.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Cursus beschrijving

De Aston MBA is het volgende hoofdstuk in je carrière. Of je ambitie nu is om leiding te geven in internationale organisaties of iets dichter bij huis te beginnen, de cursus zal je strategisch denken en capaciteiten verbeteren en je voorbereiden op een carrière in de voorhoede van het bedrijfsleven.

De beste leiders hebben de kunst van besluitvorming en actie gebaseerd op kritisch denken onder de knie. Uw Aston MBA leert u hoe u over uw eigen carrière nadenkt, nieuwe kansen ziet en een groeimindset ontwikkelt. Je zult ondernemend worden in alles wat je doet.

De Aston Executive Part-time MBA biedt u de flexibiliteit om over een langere periode te leren dan ons Full-time programma en is speciaal ontworpen voor mensen die een fulltime baan willen combineren met studeren. Dit biedt u de mogelijkheid om uw kennis te verrijken door actuele bedrijfsproblemen te bespreken en uw nieuwe vaardigheden en kennis meteen toe te passen in uw professionele praktijk.

Onderwerpgids en modules

De Aston Executive MBA bestaat uit zes kernmodules, één keuzevak en een bedrijfsproject dat gedurende een periode van 30 maanden wordt gegeven. Vervolgens wordt het afgesloten met een groot zakelijk project gedurende de laatste 6 maanden van de studie.

Core Modules

Onze kernmodules voorzien u van een grondige kennis van de belangrijkste zakelijke en managementvraagstukken die nodig zijn in de moderne bedrijfswereld. De kernmodules zijn:

 • Crafting Organizational Strategy

Je leert strategietheorie en praktijk koppelen om je vaardigheden te ontwikkelen als een strategische, innovatieve en ondernemende denker en doener. U leert ook hoe u financiële analyse kunt gebruiken voor strategische besluitvorming. Deze module is opgesplitst in twee delen, de eerste helft richt zich op het begrijpen van strategieën, terwijl de tweede helft kijkt en ondernemerschap en innovatie.

 • Toonaangevende complexe organisaties

Deze module is opgesplitst in twee delen, deel één gaat over het implementeren van veranderingen op individueel en organisatorisch niveau. Uw strategische management- en leiderschapscapaciteiten worden aangescherpt met behulp van geavanceerde simulatietools. Het tweede deel richt zich op het vormgeven van complexe organisaties waar je de kerncompetenties ontwikkelt die nodig zijn om een ​​succesvolle internationale manager te zijn.

 • Klantwaarde creëren en leveren

Je leert en oefent de belangrijkste concepten en theorieën in marketingstrategie en -beheer, waaronder hoe je klantgedrag kunt onderzoeken en begrijpen, kunt innoveren voor wereldwijde markten en data kunt interpreteren om marketingstrategieën te ontwikkelen.

 • Financiële prestaties meten en verbeteren

Deze module zal uw begrip van het beoordelen van de financiële gezondheid van een bedrijf verbeteren. Door middel van een moderne bedrijfssimulatie, werkt u in teams die financiële beslissingen nemen voor uw gedeelde bedrijf terwijl u concurreert met uw collega's. Deze simulatie is een boeiende manier om de theorie in de praktijk te brengen.

 • Het ontwerpen en beheren van operaties, systemen en processen

We zullen u kennis laten maken met nieuwe technieken om operationele efficiëntie te bereiken en u leren hoe u ze in de praktijk kunt brengen met bezoeken aan lokale organisaties zoals Jaguar Land Rover en Cadbury.

 • Ondernemingsstrategieën
 • De Aston Edge

Een persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma op basis van het nieuwste onderzoek in gedragswetenschappen om u de kernvaardigheden te geven die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw bedrijf.

Keuzemodules

Je selecteert één keuzemodule om je kennis van een belangrijk bedrijfsgebied verder te verdiepen. Hieronder vindt u een lijst met de typen modules waaruit u kunt kiezen:

 • internationale bedrijfsleven
 • ZAKELIJKE FINANCIËN
 • International Marketing Management
 • Internationale Operaties
 • Global Business Ethics

business project

De cursus wordt afgesloten met een groot zakelijk project dat u de mogelijkheid biedt om uw eigen leerervaring te ontwerpen die past bij uw eigen interessegebied. Dit project fungeert als een springplank voor je toekomstige carrière en als zodanig kun je het op een aantal manieren voltooien:

 • consultancyproject namens een klant of uw organisatie
 • bedrijfsplan voor uw eigen bedrijf
 • onderzoeksproject met industrie / thema.

Projecttype op basis van beschikbaarheid.

Leren en beoordelen

Leren op Aston Business School

Het programma is gespreid over 30 maanden om plaats te bieden aan voltijds werk en persoonlijke verantwoordelijkheden. Je combineert verschillende weekendresidenties op Aston Business School per jaar met Blackboard, een interactief online leerplatform. Blackboard creëert een virtuele leeromgeving waarin u zich kunt bezighouden met module-inhoud, kunt deelnemen aan live seminars en kunt communiceren met uw collega's. Er is ook een uitgebreide online bibliotheek met inhoud om je studies te ondersteunen.

Met de Aston Executive MBA heb je alle flexibiliteit om te leren over persoonlijke en werkverplichtingen, met de rijke ervaring van het leren op de campus in een face-to-face omgeving met peers en toonaangevende academici.

Leren door te doen

Bij Aston Business School geloven we in ervaringsgericht leren om de theorie in de praktijk te brengen. De Aston MBA is gebaseerd op een basis van leren door te doen. We leren je niet alleen de theorie, we laten je zien hoe je het ook moet gebruiken.

Ervaren leren is waardevol omdat:

 • het biedt de mogelijkheid voor onmiddellijke feedback op kernbegrippen
 • het creëert een langdurige impact en kan uw manier van denken veranderen
 • het helpt je reflectieve vaardigheden te ontwikkelen waardoor je sneller leert
 • het is een persoonlijke leerervaring
 • praktisch leren stimuleert creativiteit.

Leren door te doen kan in tal van situaties nuttig zijn, vooral gebruiken we het om je te helpen strategie te ontwikkelen, creatief te denken, problemen op te lossen en voor team- en leiderschapsontwikkeling.

We willen je leren graag uit de klas nemen en in echte bedrijven. Dankzij nauwe partnerschappen met bedrijven, nemen we MBA's om bedrijven te bezoeken zoals Aston Villa Football Club, Ford en Jaguar Land Rover.

Beoordeling bij Aston Business School

Modules worden beoordeeld door individuele opdrachten en groepswerk, waarbij u de kans krijgt om complexe zakelijke problemen te analyseren.

De cursus wordt afgesloten met een groot zakelijk project waarmee je je nieuwe kennis in de praktijk kunt brengen. Dit kan op een aantal manieren worden benaderd, waaronder een live consultancyproject met een bedrijf, een thematisch onderzoeksproject, het opstellen van een bedrijfsplan voor een startup of het schrijven van een rapport over een bedrijf waar u aan werkt of een stage bijwoont.

De Aston Edge

Meer dan een MBA

Scherp uw denken aan met een persoonlijk ontwikkelingsprogramma ontworpen en geleverd door professoren en beoefenaars in gedragswetenschappen.

De Aston Edge is onze manier om u te trainen voor de meer ongrijpbare, sociale en persoonlijke kant van het bedrijfsleven. De menselijke psychologie is glad, dus de Edge is ontworpen om je strategieën te helpen behouden bij het omgaan met een complex scala aan belanghebbenden en bedrijfsprojecten.

Uw toekomst

We leren je de touwen, zodat je het naar de top kunt maken. Ons uitgebreide loopbaanbegeleidingsprogramma is ontworpen om uw inzetbaarheid te vergroten en u te helpen de volgende stap te zetten, of dat nu in een nieuwe functie, een loopbaanverandering of het starten van een startup is.

Aston MBA Alumni

Hoewel investment banking en management consultancy al lang worden beschouwd als typische MBA-carrières, is de lijst van bedrijven die nu MBA-afgestudeerden aannemen uitgebreid. Tot de taken die onze recente MBA-gediplomeerden hebben geleid behoren:

 • International Marketing Manager bij een productiebedrijf
 • Productmanager bij een zorgfabrikant
 • Senior Consultant in strategische financiën met een consultancy
 • Financieel accountant bij een bank
 • Hoofd strategie en planning bij een elektronicafabrikant
 • Business Process Consultant bij een IT-bedrijf
 • Chief Financial Officer met een staalfabrikant

Professionele accreditaties

We staan ​​in de top 1% van de business schools wereldwijd met een drievoudige accreditatie van AMBA, AACSB en EQUIS, de toonaangevende accreditatie-instanties voor business schools in het VK, de VS en Europa.

Kosten, beurzen en financiering

Aston Executive Part-time MBA-kosten - intake september 2018

 • Studenten uit het VK en EU-landen: £ 20.100
 • Studenten uit niet-EU-landen: £ 20.100

Werkgeversfinanciering

Als u van plan bent voor uw werkgever om uw Executive MBA te financieren, bent u misschien meer geschikt voor de Executive Apprenticeship MBA. Je werkgever financiert je MBA met behulp van hun leerlinggeldtoelage.

Betaling van collegegeld

U kunt uw kosten volledig aan het begin van het programma betalen, of ervoor kiezen om in termijnen in termijnen van 50% (termijn 1), 25% (termijn 2) en 25% (termijn 3) te betalen. Houd er rekening mee dat uw kosten variëren, afhankelijk van welke beurzen u heeft gekregen.

MBA-aanbetaling

Wanneer je je plaats op de Aston MBA aanvaardt, moet je een aanbetaling van £ 1.000 betalen. Dit bedrag zal worden afgetrokken van uw totale collegegeldbedrag bij inschrijving.

Beurzen

We bieden financiële ondersteuning aan geschikte kandidaten door middel van een reeks beurzen. Deze kunnen worden aangevraagd tijdens de aanvraag of wanneer een aanbieding voor een plaats door ons is gedaan en door u is geaccepteerd.

FINANCIERING

Thuis- en EU-studenten komen in aanmerking voor een postgraduaatlening, waarmee je tot £ 10.000 aan studiepunten kunt verdienen.

Toelatingseisen

Startdatum: september 2018

Duur van het programma: 30 maanden

Studiemodus: deeltijdstudie

Kosten: £ 20.100

Financiering: beurzen beschikbaar

Aanvraagprocedure: informatie over hoe u kunt aanvragen

Toelatingseisen:

Voor directe inschrijving op het Aston MBA-programma heeft u een * van de volgende nodig:

 • Een goede Britse graad, of
 • Een gelijkwaardig diploma overzee erkend door Aston University, of
 • Een professionele kwalificatie op graadniveau.

Plus

 • Ten minste drie jaar relevante post-graduation werkervaring tegen de tijd dat u uw programma start
 • Een officieel academisch transcript van je cijfers (in het Engels)
 • Twee referenties - bij voorkeur een van een academische scheidsrechter, de andere van uw huidige of vorige werkgever (twee professionele referenties kunnen worden aanvaard van kandidaten met aanzienlijke werkervaring).

Engelse Taalvereisten zijn hier te vinden.

* Kandidaten met uitgebreide werkervaring

We accepteren aanvragen van kandidaten met een uitgebreide werkervaring die nog geen diploma hebben voltooid.

We nemen een holistische benadering bij het evalueren van applicaties. Als u een beter idee wilt hebben voor u solliciteert, kunt u contact opnemen met een van onze MBA-adviseurs voor een informeel gesprek.

De informatie op deze website geeft de typische instapvereisten voor deze cursus weer voor de meest aangeboden kwalificaties. Kandidaten met alternatieve kwalificaties kunnen voorafgaand aan de aanvraag bij de relevante toelatingsenteams navragen of hun kwalificaties aanvaardbaar worden geacht. Voor minder vaak voorkomende kwalificaties wordt dit geval per geval beoordeeld in overleg met de academische toelatingsbegeleider.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen