We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Invoering

Over de school - Cebu City, Filippijnen

De Ateneo Graduate School of Business wil een toonaangevend managementonderwijsinstituut zijn in de regio Azië-Stille Oceaan, voor de bedrijfsarts die een professionele en ethische bedrijfsleider wil worden die zich inzet voor natievorming.

De instelling biedt programma's om een ​​traditie van dienstverlening en een hoog niveau van academische excellentie te handhaven, om ondernemers te helpen hun volledige potentieel en groei te bereiken: het standaard MBA-programma, het Middle Managers MBA-programma, het versnelde Ateneo-Regis MBA-programma, de gespecialiseerde Gezondheid MBA-programma, en de Masters in ondernemerschap.

De campus van Cebu was een van deze externe locaties. Het opende in 2001 in het CCI-gebouw in Pier 3. In 2006 is de school overgebracht naar de huidige campus in Cebu Business Park.

De professoren van Rockwell reisden om de paar weken naar Cebu om de lessen daar te geven. De campus van Cebu bood aanvankelijk alleen het Ateneo-Regis-programma aan. Rockwell besloot om slechts één programma aan te bieden om de MBA-markt in Cebu te testen. Ze gaven de site een jaar om te bewijzen dat er echt potentieel was om een ​​permanente offsite campus in de stad te houden. De campus begon met slechts twee aangeboden vakken per termijn en 20 eerste studenten. Tegenwoordig biedt het Regis-programma drie onderwerpen per termijn. En gemiddeld zijn er 25 studenten of meer in elke klas.

In 2002 begon het Ateneo Center for Continuing Education korte cursussen aan te bieden in verschillende werkdisciplines in Cebu. In 2008 was de standaard MBA ook opgenomen in de aangeboden programma's.

De eerste lichting Ateneo MBA-studenten studeerde af in 2004. Tot op heden waren er 78 Alumni van de Cebu-site.

Onze visie

Een vooraanstaande management onderwijsinstelling in de regio Azië-Stille Oceaan zijn voor de bedrijfsarts die een professionele en ethische bedrijfsleider wil worden die zich inzet voor natievorming.

Onze missie

Als jezuïeteninstelling wiens identiteit en doel is afgeleid van een traditie van dienstbaarheid en een standaard van academische excellentie, zijn we toegewijd aan:

 • Op de werkplek gebaseerde bedrijfsleiders, managers en ondernemers ontwikkelen en koesteren die zich laten leiden door principes, doordrongen van een gevoel van service en uitgerust met effectieve managementvaardigheden. Wij geloven dat expertise zonder integriteit leeg is, integriteit zonder expertise niet effectief is en expertise en integriteit zonder service niet relevant is.
 • Het bieden van relevante en wereldwijd gerichte programma's, met behulp van faciliterende leermethoden die technische, technologische, politieke en ethische dimensies integreren en intellectuele bijdragen produceren ter ondersteuning van de ontwikkeling van de discipline, praktijk en onderwijs van bedrijf en management. Wij zijn van mening dat intellectuele striktheid en kracht van karakter de essentiële basis vormen voor zakelijke professionals.
 • Verbetering van de persoonlijke en professionele groei van onze faculteit en personeel. Wij geloven dat succes bij het vervullen van onze missie wordt bepaald door de toewijding van de leden van onze organisatie.
 • Op basis van de expertise van onze faculteit, de verschillende eenheden van de universiteit en van onze strategische partners, terwijl we de uitdagingen van technologie en concurrentie in de huiselijke en mondiale omgeving aanpakken. Wij geloven dat door de middelen van onze verschillende belanghebbenden op een interactieve en geïntegreerde manier te benutten, we effectief en relevant blijven in de veranderende tijden.

Terwijl we deze verbintenissen nastreven, proberen we de hiaten in onze gemeenschappen en in ons land te overbruggen, zodat onze mensen een rechtvaardig en goed leven kunnen leiden.

Boodschap van de decaan

Welkom bij de Ateneo Graduate School of Business! Hoewel studenten veel verschillende motivaties hebben om graduate studies in het bedrijfsleven te volgen, denk ik dat de meeste van onze studenten naar ons toe komen uit een verlangen om hun potentieel ten volle te ontwikkelen; een verlangen om hun capaciteiten te ontketenen, zodat zij betere prestaties voor hun organisaties kunnen bereiken, hetzij als managers of als ondernemers. In uw verlangen om een ​​betere toekomst voor uzelf te creëren, hoop ik dat u uw verantwoordelijkheid om anderen in uw plannen te betrekken zult vergeten. . Ik hoop dat je ergens in je droom om "een betere toekomst op te bouwen" weet dat je morgen niet alleen beter voor jezelf moet maken, maar ook voor de mensen en de gemeenschappen om je heen. Onze gaven en talenten zijn niet aan ons gegeven om alleen voor ons eigen voordeel te worden gebruikt, maar om met anderen te worden gedeeld, zodat iedereen ervan kan profiteren. Bij AGSB geloven wij vurig dat uw opleiding onvolledig is als deze zich alleen richt op technische training, en negeert formatie. We kunnen u niet alleen helpen om de vaardigheden te verwerven om uw organisatie beter te runnen; we moeten je helpen groeien als een totaal persoon.

Onze kernopvattingen zijn perfect ingekapseld in dit fragment uit onze visie.

 • Expertise zonder integriteit is leeg.
 • Integriteit zonder expertise is niet effectief.
 • Deskundigheid en integriteit zonder service zijn niet relevant.

We hopen dat al onze studenten en afgestudeerden dit ter harte zullen nemen. Het is mij een groot genoegen u te mogen verwelkomen in de AGSB-gemeenschap!

RODOLFO P. ANG - Dean, Ateneo Graduate School of Business

Onderscheidingen en onderscheidingen

 1. B-School Leadership Award voor uitmuntendheid in onderwijs, leiderschap en onderwijs
  • Gegeven door World Education Congress in Mumbai, India op 29 juni 2012

 1. Beste Business Schools Award voor innovatief leiderschap
  • Gegeven door de CMO Asia op Suntec Convention Center in Singapore op 22 juli 2011

 1. Nr. 1 MBA-school
  • Gegeven door de Commissie voor hoger onderwijs - Fondsenhulp voor particuliere opleidingen (CHED-FAPE)

 1. Centrum voor ontwikkeling en excellentie (voor zes jaar)
  • Dit werd gegeven door de Commissie voor het hoger onderwijs (CHED) in de Filippijnen

 1. People Power People Award
  • Gegeven aan AGSB voor zijn uitstekende missie op "Doctors to the Barrios" op SY 2002-2003

 1. Thomas R. Kennedy Award voor Mission Excellence
  • Gegeven door New Ventures van Regis University als erkenning voor uitstekende en continue groei in de ontwikkeling van programma's voor versneld en volwassen leren.

 1. Autonome status (27 oktober 2003 - 26 oktober 2008)
  • Gegeven door de Commissie voor het hoger onderwijs (CHED) op 28 november 2003

 1. Inter-MBA Games algeheel kampioen voor 14 opeenvolgende jaren
  • 1999-2012

Locaties

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Vragen