Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Invoering

Auckland Institute of Studies (AIS) , opgericht in 1990, is een van de grootste private-graden-verlenende instellingen in Nieuw-Zeeland.

We bieden een breed scala aan NZQA-goedgekeurde kwalificaties, waaronder certificaat, diploma, undergraduate degree, graduate diploma en postdoctorale diploma's en opleidingen voor binnenlandse en internationale studenten. AIS biedt verschillende cursussen op het gebied van zaken, toeristisch management, hospitality management, informatietechnologie en zakelijke administratie. Ons snelgroeiende MBA-programma is een van de grootste in Nieuw-Zeeland en ons Engelse taalcentrum biedt kwalificaties in EFL, EAP, IELTS-voorbereiding en zakelijk Engels.

Wij zijn gevestigd in Mount Albert in Central Auckland en opereren vanuit twee aantrekkelijke campussen. Onze St Helens-campus ligt in een parkachtige omgeving naast de Chamberlain Park-golfbaan en was ooit het St Helens Auckland Maternity Hospital. Onze Asquith-campus ligt op vijf minuten lopen, vlakbij het winkelcentrum van St Lukes en met uitstekende vervoersverbindingen naar de stad en de centrale en westelijke voorsteden.

Het AIS-flexibele systeem met drie semesters en herkenning door middel van kruis-credits stellen studenten in staat om hun studies te versnellen en een voorsprong te nemen op hun loopbaan. We bieden studenten ondersteuning bij het oplossen van werkgelegenheid tijdens en na hun studie. Dit omvat hulp bij het voorbereiden en solliciteren van CV's, sollicitaties en stages. Ons online visumkantoor stelt internationale studenten in staat om visa op de campus te verwerken.

We zorgen ervoor dat een vriendelijke, verzorgende omgeving onze rigoureuze en veeleisende academische programma's in evenwicht houdt en ondersteunt. Studenten bij AIS ervaren deskundige onderwijs op maat in kleine klassen - onze ervaren en laagdrempelige onderwijsfaculteit waardeert persoonlijk contact met studenten.

We geven onze studenten, uit Nieuw-Zeeland of het buitenland, alles wat ze nodig hebben om zich comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens hun studie bij ons. We zorgen ervoor dat ze goed toegerust zijn om te slagen zodra ze hun kwalificaties hebben voltooid.

Locaties

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Vragen