Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School MBA Dual Degree
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

MBA Dual Degree

Lucerne, Zwitserland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Een MBA-diploma in combinatie met ervaring in de sector draagt aanzienlijke waarde en prestige bij werkgevers over de hele wereld. De York St John MBA-graad is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen hun managementkennis en -mogelijkheden verder te verbeteren door middel van toegepast leren met behulp van case-study's, groepswerk en voorbeelden uit het echte bedrijfsleven. Door de managementexpertise van de York Business School en de sterke reputatie van BHMS op het gebied van hospitality en bedrijfsmanagement te combineren, biedt de MBA de mogelijkheid om de managementexpertise van studenten in een echt mondiale omgeving te leren en te ontwikkelen. Zwitserland is wereldberoemd vanwege zijn hoogwaardige dienstverlenende sectoren, hospitality en financiële sectoren, en innovaties op een aantal gebieden. Naast het kern MBA-curriculum, kunnen studenten een BHMS-specialisatie kiezen door de studie van een extra module en de focus op hun onderzoeksproject. Studenten hebben daarom de mogelijkheid om een eigentijds curriculum te volgen om gerichte inzichten en vaardigheden te verwerven in essentiële bedrijfspraktijken op een specifiek gebied en om een breed scala aan multisectorale ontwikkelingen te verkennen. Case studies, gegevensverwerking en projecten zorgen ervoor dat het leren wordt toegepast en van echte carrièrewaarde.

Doel van het programma

Het programma heeft tot doel:

 • Ontwikkel je als een potentiële manager en leider.
 • Helpen bij het ontwikkelen van een goed begrip van de vaardigheden die nodig zijn om een rol te spelen in een organisatie.
 • Weerspiegelen de ambities in de ontwikkeling van verantwoordelijke en ethische managers.
 • Ondersteun de ontwikkeling van de vaardigheden van leiderschap om effectief en competent te opereren in een internationale context.

Het programma bestaat uit één intensief studieblok van 6 maanden voltijds onderzoek, gevolgd door een onafhankelijk onderzoek, waarmee studenten een diepgaand onderzoek kunnen doen naar een gebied dat relevant is voor hun toekomst. Het onderzoek kan worden voltooid naast een betaalde stageperiode van 6 maanden in Zwitserland of in het buitenland voor studenten die verdere werkervaring willen opdoen voordat ze verdergaan met hun loopbaan. Als alternatief kunnen studenten terugkeren naar een fulltime baan tijdens deze fase van het programma. Dit programma is geschikt voor kandidaten die beschikken over een bachelordiploma, ten minste twee tot drie jaar werkervaring hebben opgedaan en willen promotie maken voor een bepaalde branche of sector. Kandidaten met uitgebreide bestuurlijke ervaring, die niet over een bachelordiploma beschikken, worden op individuele basis beoordeeld.

Paid Industry Training in Zwitserland

Bedrijfsopleidingen vormen een integraal onderdeel van de studiefilosofie bij BHMS en bieden een kans om betaalde werkervaring op te doen in een andere culturele omgeving als onderdeel van loopbaanontwikkeling. Afhankelijk van de eerdere ervaring van de studenten, taalvaardigheden en professionele doelen, kan tijdens semester 2 van het programma een verscheidenheid aan stages plaatsvinden in de belangrijkste functionele gebieden van de horeca. Dit biedt studenten onschatbare ervaring in de dienstensector en overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor zoveel industriesectoren. Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, wordt momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'212 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1'20 tot 1'400. Er zijn ook internationaal verschillende uitzendmogelijkheden, met contractperiodes en salarissen die onderworpen zijn aan lokale / nationale werkvergunningen en andere voorschriften. Studenten met een aanzienlijke eerdere werkervaring kunnen ervoor kiezen om terug te keren naar een fulltime baan tijdens het voltooien van hun laatste MBA Research Investigation-module.

Toelatingseisen

 • Bachelor diploma in elke discipline
 • IELTS 6.0-niveau of equivalent
 • 2-3 jaar werkervaring

Cursusinhoud

111204_Clipboard03.jpg

Studenten moeten de voorgeschreven 180 studiepunten voor hun York St John-prijs behalen, plus de extra 15 specialisatiecredits voor de BHMS MBA met specialisatiecertificaat. Het gekozen specialisatiegebied moet ook de focus vormen van het Onderzoeksonderzoek, waardoor studenten een uitgebreid kritisch inzicht in hun gekozen gebied kunnen ontwikkelen. Een selectie van andere cursussen kan de bovenstaande cursussen vervangen of wijzigen. Vraag naar het gedetailleerde cursusprogramma op het moment van aanmelding. Credits in blauw zijn alleen BHMS-credits.

BHMS MBA-specialisaties

BHMS biedt drie verschillende specialisaties naast het algemene MBA-programma dat een hedendaags en progressief curriculum volgen.

International Hospitality Management

De specialisatie International Hospitality Management biedt een gevarieerd en stimulerend studieprogramma waarmee studenten de diversiteit en complexiteit van wereldwijde gastvrijheid ten volle kunnen waarderen. Het biedt een gestructureerd onderzoek van de internationale industrie en de belangrijkste omgevingen en gastmarkten, waar zaken worden ontwikkeld en uitgevoerd. Bovendien onderzoekt het de kenmerken van globalisering en wereldwijde gastvrijheid, politieke, economische, sociaal-culturele, technologische, ecologische en regelgevende omgevingen waarin wereldwijd gastvrijheidsmanagement plaatsvindt.

Innovatie en Ondernemerschap

De specialisatie Innovation and Entrepreneurship is ontworpen om inzicht te krijgen in de essentie van nieuwe zakelijke ideeën en ondernemerschap om studenten uit te rusten met de speciale vaardigheden die vereist zijn bij het opzetten van een nieuwe onderneming. Het richt zich met name op de gebieden die het hele startproces ondersteunen, zoals de ontwikkeling van unieke en nieuwe zakelijke ideeën, modellen en processen, het opstellen en indienen van een bedrijfsplan, het identificeren van het concurrentievoordeel van het bedrijf en het waardecreatieproces van innovatie. voor de samenleving.

Wereldwijde marketing

In de specialisatie Global Marketing onderzoeken studenten de kansen die digitale tools en belangrijke sociale mediaplatforms bieden, waaronder Facebook, Twitter, LinkenIn om marketingcampagnes te verbeteren. Culturele en geografische variaties in het gebruik en conventies van SoMe en de zakelijke implicaties worden ook onderzocht en in praktijk gebracht door de ontwikkeling van een internationale SoMe-campagne.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in Business Administration (MBA)
  • Madrid, Spanje
 • Online MBA Artificial Intelligence - University of Cumbria (VK)
  • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk
 • Online MBA-informatietechnologie - Universiteit van Cumbria (VK)
  • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk