Keystone logo
Babson College Babson Full-time MBA
Babson College

Babson Full-time MBA

Wellesley, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 89.550 *

Op de campus

* voor optie van 1 jaar | $115.244 voor optie van 2 jaar

Invoering

Of je nu een nieuwe onderneming wilt starten, van carrière wilt veranderen of verder wilt komen in je huidige organisatie, de een- of tweejarige MBA helpt je daarbij. Beide opties zullen je wapenen met de nummer 1 MBA in ondernemerschap en de ondernemende leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om een impact te maken in het bedrijfsleven, in je gemeenschap en over de hele wereld.

"Business as Usual" heeft hier niets te zoeken

Op veel topinstituten komen lezingen niet verder dan de lessenaar. Maar bij Babson zijn onze professoren praktijkmensen. Elk jaar brengen meer dan 80 partnerorganisaties hun uitdagingen uit de echte wereld naar de klas, waardoor je advieskansen krijgt. Je ontmoet bedrijfsleiders in binnen- en buitenland en geeft workshops over je startups in de klas.

Als je afstudeert, heb je niet alleen een uitgebreid netwerk van goed presterende collega's van over de hele wereld, maar je hebt ook tastbare voorbeelden van problemen die je hebt opgelost voor echte organisaties. Of je nu een startup wilt beginnen, een familiebedrijf naar de volgende generatie wilt brengen of wilt innoveren binnen 's werelds grootste bedrijven, je kunt je ondernemersmentaliteit toepassen om risico's te beheersen, onzekerheid te vermijden en ambiguïteit te verkennen.

In een oogopslag

  • Duur: Opties van 12 en 21 maanden
  • Test Optioneel
  • Voor een visum in aanmerking komende
  • Gemiddelde werkervaring: 6-8 jaar
  • Nr. 1 MBA voor Ondernemerschap voor 29 opeenvolgende jaren volgens U.S. News & World Report's ranglijst

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen