Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Invoering

Over de universiteit

Bar-Ilan University , een van de grootste universiteiten van Israël, biedt studenten een breed scala aan unieke academische en sociale kansen die niet te vinden zijn in een andere Israëlische onderwijsinstelling.

Sinds de oprichting in 1955 hebben meer dan 130.000 studenten geprofiteerd van de voorbeeldige academische en onderzoeksfaciliteiten van Bar-Ilan en van de toewijding om Joodse cultuur en traditie te integreren in alle studieprogramma's. Door Israëls toponderzoekers en professoren te beveiligen en studenten de kans te bieden hun joodse wortels te verkennen, geeft Bar-Ilan University haar studenten de middelen en expertise om te slagen op de werkplek en hun bijdragen aan de maatschappij te maximaliseren als goed opgeleide en sociaal bewuste burgers.

Studenten uit de hele wereld wenden zich elk jaar tot Bar-Ilan om te studeren in onze leidende opleidingen. Onder begeleiding en begeleiding van onze bekroonde professoren wordt hen de kritisch denkende en analytische vaardigheden bijgebracht die nodig zijn om hun interessegebieden en academische groei te verkennen. Bar-Ilan University biedt een brede selectie van niet-gegradueerde, afgestudeerde en doctorale programma's die wereldwijd worden erkend, waaronder een aantal internationale graden die in het Engels worden gegeven.

Locaties

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israël

Vragen