Keystone logo
Bucharest Business School ROCA Executive MBA Boekarest Business School
Bucharest Business School

ROCA Executive MBA Boekarest Business School

Bucharest, Roemenië

4 Semesters

Engels

Full time

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 15.000

Blended

Invoering

Boekarest Business School van ASE (Boekarest University of Economic Studies) en ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) van UQAM (de Universiteit van Quebec in Montreal), Canada organiseren samen de tweedegraads Executive MBA. Boekarest Business School is de enige Roemeense AMBA-geaccrediteerde business school.

Het Executive MBA-programma van het ROCA is uniek op de lokale markt. Het brengt de Executive MBA-ervaring dichter bij de studenten dankzij een speciale configuratie, gebouwd op de eisen van de zakelijke omgeving. Voor bedrijven en professionals die op weg zijn naar de top is de mogelijkheid om een Executive MBA te behalen en toch te kunnen werken meer dan een voorkeur, het is een vereiste. Het is een goed afgeronde, spelveranderende leerervaring die je zal helpen je grenzen te verleggen, je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en de vaardigheden en kennis van het digitale tijdperk te verwerven die je nodig hebt om uitmuntendheid te stimuleren en doelgericht te leiden, waarbij je altijd prioriteit geeft aan duurzaamheid met een oneindige mindset.

Het ROCA Executive MBA-programma bestaat uit 15 kernmodules en een afstudeerproject, verdeeld over 2 universiteitsjaren (4 semesters) - de modules worden in het weekend georganiseerd in een hybride formaat. Professoren uit Boekarest en Montreal begeleiden de MBA-studenten op een werkelijk transformerende reis.

Dit programma, dat strategisch is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, wordt in het Engels gegeven over een periode van 22 maanden en brengt wereldwijde en lokale expertise en meer dan 30 jaar ervaring samen.

Het programma is een van de oudste Executive MBA-programma's in Roemenië en heeft een alumnigemeenschap van meer dan 1000 personen. Internationaal organiseert UQAM vergelijkbare gezamenlijke Executive MBA-programma's met andere partneruniversiteiten in meer dan 10 landen op 5 continenten en heeft het een wereldwijd netwerk van meer dan 12500 alumni. Het flexibele blended format is een mix van online blokken en residenties in Boekarest en is speciaal ontworpen voor actieve en dynamische leiders. Na je afstuderen krijg je twee graden: het ROCA Executive MBA Degree afgegeven door BBS-ASE uit Roemenië en het Executive MBA Degree afgegeven door ESG-UQAM uit Canada.

Bucharest Business School (BBS) heeft een jarenlange ervaring als de belangrijkste instelling die MBA-programma's aanbiedt die worden georganiseerd door de Universiteit voor Economische Studies van Boekarest (ASE). BBS werd in 2014 opgericht als een onafhankelijk instituut en staat bekend om haar toewijding aan het koesteren van leiderschap door waarde in Roemenië en de regio. Met een rijke erfenis van meer dan 30 jaar onderwijs voor ondernemers, managers, leiders en professionals via onze drie grote MBA-programma's, de Executive MBA (Roemeens-Canadese MBA), de INDE MBA (Roemeens-Franse MBA) en de Energy MBA, zijn we uitgegroeid tot de topspeler in de Roemeense Executive Education-markt, met een netwerk van bijna 3.000 alumni die in toonaangevende bedrijven werken. Onze visie reikt verder dan de landsgrenzen, want we streven ernaar een leidende rol te spelen in de Zuidoost-Europese regio en de toekomst van bedrijfsopleidingen voor ondernemers, managers, leiders en professionals vorm te geven.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Programma levering

Over de school

Vragen