We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Invoering

Ontdek hoe de Berkeley Blend uw toekomst kan stimuleren

We worden wakker in een andere wereld. Om te slagen in deze nieuwe wereld, moet je je kunnen aanpassen... en flexibel zijn. En net zoals één soort koffie gewoon niet voor iedereen werkt, moet je de juiste melange vinden. U zult merken dat de Berkeley Blend perfect is om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Flexibel zijn

Studeer op de campus, online of door een combinatie van beide - allemaal met de ondersteuning en begeleiding waar Berkeley om bekend staat. Met een volledige cursusbelasting en doorlopende inschrijving kunt u het volgende verdienen:

 • Een bachelordiploma in slechts drie jaar
 • Een Associate's degree in slechts 16 maanden
 • Zowel een bachelordiploma als een MBA in slechts vier jaar

Sommige programma's bieden geconcentreerde cursusopties van zeven weken. Er zijn kortere certificaatprogramma's beschikbaar.

Heb vertrouwen

Ondersteunende diensten, zoals bijlessen, workshops en het Centre for Academic Success, zijn bij elke stap beschikbaar op de campus en online.

Wees op de plek.

Vanaf het begin zul je merken dat Berkeley College een unieke universiteitservaring is. Ons doel is om al het mogelijke te doen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken. Hoewel we de faciliteiten en middelen hebben om een uitstekende opleiding te bieden die erg gericht is op het voorbereiden van je op een carrière, zeggen de meeste mensen dat Berkeley College meer als een familie voelt. Je zult je geen nummer voelen - mensen zullen je bij naam kennen. Er zal altijd iemand beschikbaar zijn om te helpen. En je krijgt een praktische, krachtige, hands-on opleiding die je voorbereidt om de professionele wereld te betreden.

Wees echt

Een belangrijk onderdeel van wat Berkeley College onderscheidt, is onze diversiteit. Meer dan 3.600 studenten (waaronder meer dan 420 internationale studenten, die 49 landen vertegenwoordigen) studeren op campussen in New York en New Jersey, plus Berkeley College Online ® . We hebben leerlingen die net van de middelbare school komen en grootouders. Leren met mensen uit zoveel verschillende culturen en achtergronden zal je helpen je voor te bereiden op onderdompeling in een wereldwijde markt.

Pas je aan

Het is ook een prioriteit bij Berkeley College om het gemakkelijk maken van kwaliteitsonderwijs in een drukke levensstijl te passen . Onze campussen variëren van het hart van een van 's werelds grootste steden tot een weelderige bergtop in de buitenwijken tot de ultieme flexibiliteit van Berkeley College Online®. Elke campuslocatie heeft zijn eigen persoonlijkheid en vele voorzieningen die de educatieve ervaring verbeteren. Iedereen heeft toegang tot activiteiten op alle campussen. Je kunt voltijd of deeltijd studeren; op de campus, online of een mix van beide. Dag-, avond-/weekend- en online lessen stellen u in staat om uw educatieve doelen in evenwicht te brengen met uw persoonlijke en professionele verplichtingen.

Wees praktisch

Studieprogramma's bij Berkeley College worden ontwikkeld en regelmatig bijgewerkt met input van adviesraden uit de branche om ervoor te zorgen dat studenten de vaardigheden leren die de werkgevers van vandaag eisen. Strenge klassikale instructie van professoren met uitgebreide professionele ervaring wordt gecombineerd met hands-on leren voor een goed afgeronde opleiding die studenten echt voorbereidt op de professionele wereld.

toelatingen

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Verenigde Staten

     Vragen