We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Birmingham Business School, University of Birmingham

Birmingham Business School, University of Birmingham

Birmingham Business School, University of Birmingham

Invoering

Birmingham Business School is een door onderzoek geleide instelling en biedt hoogwaardige niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen voor studenten van over de hele wereld. Hun drievoudige accreditatie plaatst hen in een elitegroep van wereldwijde business schools. De school is gevestigd op de aantrekkelijke 'rode bakstenen' campus van de universiteit, in het industriële hart van Groot-Brittannië, en is trots op haar 100-jarige geschiedenis en nauwe banden met een lokaal bedrijf.

Birmingham was de eerste universiteit in het VK die in 1902 bedrijfskunde doceerde en deze lange toewijding aan bedrijfsonderwijs is iets waar we erg trots op zijn. Internationalisme is een andere trotse traditie, zowel wat betreft de inhoud van het programma als de wereldwijde oorsprong van onze studenten - internationale studenten behoorden meer dan 100 jaar geleden tot de eerste instroom en vandaag verwelkomen we elk jaar mensen uit ongeveer 55 landen in onze programma's.

De Universiteit van Birmingham werd in 1900 opgericht door de inwoners van Birmingham die wilden dat hun eigen universiteit de mensen zou opleiden en opleiden die de snelgroeiende bedrijven en industrieën van de Midlands zouden creëren en beheren.

Gezien de aard van de industrie in Birmingham was het logisch dat de universiteit vanaf het begin de belangrijkste wetenschappelijke en technische disciplines doceerde. Het was ook de eerste Britse universiteit die een handelsfaculteit oprichtte en een medische school oprichtte. De moderne universiteit onderscheidt zich evenzeer in de geesteswetenschappen, het onderwijs, de sociale wetenschappen en de rechten.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Birmingham

    Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Opleidingen

    Vragen