Keystone logo
Bloomsburg University Master of Business Administration (MBA)
Bloomsburg University

Master of Business Administration (MBA)

Bloomsburg, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 516 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Of u nu op onze prachtige campus of in het centrum van Philadelphia bent op onze locatie in Centre City, wij bieden 3 verschillende programma-opties die uitzonderlijke flexibiliteit en betaalbare uitmuntendheid bieden.

Studenten kunnen het Fast-Track MBA in slechts een jaar voltooien of hun MBA in hun eigen tempo afmaken met de Professional MBA. Een Graduate Certificate of Management kan je een concurrentievoordeel geven op de arbeidsmarkt en in slechts 8 maanden.

MBA-opties

 • MBA aan de Bloomsburg University
 • MBA in Center City Philadelphia

Dit AACSB-geaccrediteerde MBA-programma is gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en biedt de theoretische, analytische en operationele expertise die managers nodig hebben om de uitdagingen aan te gaan van het beheren van menselijke en materiële hulpbronnen in dynamische, concurrerende omgevingen.

 • AACSB-accreditatie - de gouden standaard voor MBA-programma's. AACSB Accreditation is het kenmerk van excellentie in bedrijfseducatie en is verdiend door minder dan vijf procent van 's werelds zakelijke programma's.
 • Leiderschapsontwikkeling - ontwikkel de leiderschapsmogelijkheden die uw werkervaring aanvullen en uw carrière een vliegende start geven.
 • Real World Application - het programma legt de nadruk op ervaringsgerichte oefeningen, casestudy's, toegepaste projecten en stages, die studenten in staat stellen gemakkelijk over te schakelen tussen de bedrijfswereld en hun studie.
 • Value - Your MBA Solution: AACSB / Collegegeld = De beste waarde voor je geld!

MBA-level strategische communicatie

BU is de 16e geaccrediteerde business school in de natie om de MBA-level strategic communications course aan te bieden als onderdeel van het MBA-curriculum.

Dit programma helpt studenten zich te ontwikkelen - het vermogen om strategische doelen, plannen en operaties te communiceren met stakeholders van de organisatie - op manieren die communicatiestromen en operationele efficiëntie verbeteren. Studenten met deze vaardigheden zullen een duidelijk voordeel hebben wanneer zij de werkplek betreden,

Mijn MBA

Er is een rollend toelatingsproces, dus aanvragen worden het hele jaar door geaccepteerd. Studenten kunnen worden toegelaten om te starten in de herfst, lente of zomer semesters. Het programma laat studenten toe op basis van een evaluatie van eerdere academische prestaties, geschiktheid voor gevorderde studie, professionele prestaties en motivatie om te slagen. Complete applicaties omvatten de volgende items:

 • Officiële transcripties van een geaccrediteerde academische instelling die een behaalde baccalaureaatsdiploma aangeeft.
 • Officiële transcripten van alle instellingen waar de aanvrager een undergraduate of graduate college credit behaalt, moeten worden verstrekt. Graden verdiend aan universiteiten buiten de Verenigde Staten worden individueel beoordeeld
 • Drie aanbevelingsbrieven
 • Een huidig ​​CV
 • GMAT of GRE: Waivers beschikbaar op basis van academische en / of professionele ervaring
 • Een verklaring van carrièredoelen

Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten een officiële test van de Engelse TOEFL-score (Toes-taal voor vreemde talen) van het voorgaande jaar verstrekken, evenals actuele bewijzen van financiële draagkracht. Internationale aanvragen moeten ten minste vier maanden voor aanvang van het semester van toepassing voltooid zijn. Een vertaling van transcripties naar een GPA op een schaal van 4.0 is vereist.

MBA-groep neemt leiderschap naar de rand

Allison Hartzell ging weliswaar nooit op kamperen, zelfs niet op de eenvoudigste wandelingen. Dus, waarom zou u uw eerste echte buitenavontuur niet maken op de hoogste bergtop in de Noordoost-Verenigde Staten? Zij deed.

"Nou, ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten", zegt Hartzell '17, afgestudeerd bedrijfskunde en eerstejaars master of Business Administration student aan de Bloomsburg University .

Het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden is de kern van BU's MBA-programma, dat theoretische, analytische en operationele expertise biedt die managers nodig hebben om de uitdagingen aan te gaan van het beheren van menselijke en materiële hulpbronnen in dynamische, concurrerende omgevingen.

"Ik besefte dat ik mijn lichaam en geest veel verder kan duwen dan ik dacht, en dat ik alles kan doen waar ik naar op zoek ben ", zei Hartzell. "Ik kon geen betere manier bedenken om meer te leren over leiderschap dan om er echt heen te gaan en het te doen zoals wij deden."

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen