Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Invoering

BMI harmoniseert in haar onderwijsprogramma's academische/theoretische kennis met praktische ervaring uit het bedrijfsleven en een visionair perspectief van succesvolle executives en leiders. Op deze manier stelt het deelnemers in staat hun perspectief te verbreden, hun zakelijke benaderingen te herzien en hun managementinzichten te verbeteren. In een bedrijf met toonaangevende universiteiten, instellingen en trainers, evenals met inspirerende bedrijfsleiders, consultants en leiders, volgt BMI de opleidingsbehoeften van de zakenwereld op de voet en biedt het leer- en ontwikkelingsprogramma's die voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van individuen en organisaties.

BMI heeft vier hoofddivisies en acht academische eenheden voor het segmenteren van haar programma's om de juiste oplossingen te bieden voor specifieke trainings- en ontwikkelingsbehoeften. De vier hoofddivisies van onze trainings- en ontwikkelingsdiensten zijn;

  • Open Platform (Open Inschrijving / Korte Termijn, Specialisatiecursussen)
  • Executive Education (Ontwikkelingsprogramma's voor Mid tot Top Level Managers)
  • Top & Conferenties (C-Summit Series & Conferenties en Vergaderingen)
  • Maatwerk/bedrijfsprogramma's (op maat gemaakte oplossingen voor organisaties)

Ervaring en knowhow

BMI, opgericht in 2004, is de unieke business school in Turkije en fungeert als een brug tussen de academische wereld en de zakenwereld. Sinds de oprichting heeft BMI meer dan 700 programma's ontworpen in samenwerking met meer dan 10 toonaangevende universiteiten, waardoor professionals hun loopbaan kunnen versterken. Tegenwoordig blinken alumni van meer dan 12.000 mensen uit in verschillende expertise- en managementonderwerpen door deel te nemen aan BMI-programma's voor open inschrijving en executive onderwijs.

BMI heeft al meer dan 15 jaar speciaal ontworpen programma's op maat geleverd voor diverse organisaties en heeft in de loop van de tijd bijgedragen aan hun succes en duurzaamheid. Tot nu toe hebben we training- en ontwikkelingsdiensten geleverd aan meer dan 600 verschillende bedrijven en hebben we meer dan 8.000 dagen professionele training en ontwikkeling geleverd.

Zakelijke / aangepaste programma's

BMI, ondersteund door de diepgaande knowhow en ervaring die BMI heeft opgedaan via een open platform, executive onderwijs en managementconferenties, biedt op maat gemaakte programma's voor organisatieontwikkeling voor bedrijven en bedrijven in samenwerking met vooraanstaande universiteiten, veldexperts en senior executives van de bedrijfsleven.

BMI ontwerpt en voert op maat gemaakte onderwijs- en ontwikkelingsprogramma's uit die tot doel hebben geavanceerde oplossingen te bieden voor de specifieke trainingsbehoeften van organisaties en bij te dragen aan hun succes en duurzaamheid. Het biedt oplossingen voor verschillende onderwerpen, gesegmenteerd onder acht verschillende academische eenheden door verschillende onderwijs- en trainingsmethoden te gebruiken.

Locaties

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Vragen