Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Invoering

Bij Boston University Questrom School of Business transformeren we elke dag. We hervormen bestaande programma's, creëren nieuwe en zoeken nieuwe manieren om de ervaring van onze studenten uit te breiden om ervoor te zorgen dat ze waardevolle vaardigheden, inzichten en connecties opdoen uit onze levendige gemeenschap en het personeelsbestand betreden als zeer effectieve leiders.

Bij Questrom staat innovatie echt voor inspiratie. We brengen geen wijzigingen aan om alleen maar wijzigingen aan te brengen. We verbeteren het onderwijs dat we onze studenten bieden en brengen een revolutie teweeg in de managementpraktijk door middel van het onderzoek van onze faculteit. Wij geloven in het stimuleren van innovatie die een nieuwe betekenis geeft.

We hebben een unieke positie in bedrijfseducatie en we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We maken deel uit van een van 's werelds toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in een internationale stad die bekend staat om zijn innovatie.

We bereiden innovatieve en ethische leiders voor die de impact van zaken op de samenleving begrijpen en waarde creëren voor de wereld. Onze studenten begrijpen organisatiesystemen, de vitale rol van leiderschap en de krachten die de wereldeconomie transformeren. We genereren wetenschappelijke kennis en inzichten die managementpraktijken bevorderen door middel van ons onderzoek, onderwijs en betrokkenheid van de gemeenschap. We nemen onze verplichting zeer serieus om u een educatieve ervaring te bieden die een verantwoordelijke en responsieve wereldleider oplevert die een positieve invloed heeft op werknemers, klanten, eigenaren en de gemeenschappen waarin u actief bent.

Bij Questrom richten we ons op het leveren van uitzonderlijke resultaten voor u, binnen en buiten het klaslokaal. Onze sterke faculteit omvat vooraanstaande wetenschappers, dynamische leraren en ervaren praktijkmensen uit de zakenwereld. Onze curricula zijn streng en veeleisend, aangezien u uw intellectuele, interpersoonlijke en besluitvormingsvaardigheden op de proef stelt. Onze studenten komen hier van over de hele wereld en brengen verschillende educatieve en culturele achtergronden en werkervaringen met zich mee. De stad van Boston biedt een uitstekende achtergrond als toonaangevend centrum voor geavanceerde technologie, gezondheidszorg en ondernemerschap.

Locaties

  • Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

Vragen