Keystone logo
Boston University Questrom School of Business EXECUTIVE MBA (EMBA)
Boston University Questrom School of Business

EXECUTIVE MBA (EMBA)

Boston, Verenigde Staten

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

We zijn enorm trots op ons Executive MBA-programma en de hoogwaardige educatieve ervaring die we de afgelopen 33 jaar hebben opgedaan. EMBA blijft een van de vlaggenschipprogramma's van Questrom. Onze studenten verlaten de opleiding zeer tevreden, en onze alumni blijven ons verbazen met hun prestaties en impact op het bedrijfsleven en de samenleving. Dat gezegd hebbende, blijft de markt voor executive academische programma's snel veranderen.

Ons EMBA-team is hard aan het werk om deze veranderingen te analyseren om een herontwerp en herpositionering in de markt mogelijk te maken. Vanwege de aard van het EMBA-programma is het noodzakelijk om deze toelatingscyclus over te slaan om deze programma-uitbreidingen volledig te begrijpen en met succes te implementeren. We zijn van plan om in de toekomst terug te keren met een verbeterd en geoptimaliseerd aanbod.

Je bent een succesvolle manager. Je hebt je carrière op het goede spoor gezet en loopt goed. Het gaat de goede kant op. Maar je voelt dat je iets meer nodig hebt. Meer kennis. Meer perspectief. Meer inzicht.

De Boston University Executive MBA (BU EMBA) biedt dat allemaal en nog veel meer. Gedurende 22 maanden studeer je met een divers cohort aan Questrom School of Business, die net zo gretig als jij zijn om de hiaten in hun zakelijke kennis op te vullen en vaardigheden te ontwikkelen op senior leiderschapsniveau. Je leert van onze selectie van professoren van wereldklasse die ons unieke, geïntegreerde curriculum onderwijzen. Je breidt je mondiale perspectief uit in het buitenland. Je zult nieuw vertrouwen in jezelf vinden. Bovenal stimuleer je je carrière.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master of Business Administration - Nadruk op plattelandszaken
    • Livingston, Verenigde Staten
  • Master of Business Administration - nadruk op internationaal zakendoen
    • Livingston, Verenigde Staten
  • Master Bedrijfskunde, Gezondheidszorgadministratie
    • Livingston, Verenigde Staten