Keystone logo
BPP University

BPP University

BPP University

Invoering

In september 2007 schreef BPP University geschiedenis door het eerste openbare bedrijf in het VK te worden dat bevoegdheden kreeg om diploma's uit te reiken.

Dit proces omvatte het indienen van een gedetailleerde aanvraag bij het Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education in het Verenigd Koninkrijk, dat optrad namens het Office for Students. De unieke benadering van BPP University is onderwijs dat academisch streng is, maar ook gebaseerd is op praktische toepassing die zeer relevant is voor onze studenten, belanghebbenden en de industrie.

In 2020 kreeg BPP University onbeperkte bevoegdheden voor het toekennen van diploma's (TDAP) onder het nieuwe regelgevingskader van Office for Students (OfS). De toekenning van TDAP voor onbepaalde tijd, die op 1 september 2020 van kracht werd, erkent de academische integriteit van de universiteit als een volwassen instelling voor hoger onderwijs met strenge normen en academisch bestuur.

Het heeft ongeveer 15.000 studenten, die studeren in 13 centra, op acht locaties in Engeland en online over de hele wereld. 70% is voltijds, meer dan 84% volgt postdoctorale programma's.

BPP University Scholen

We hebben vier scholen die zich richten op Recht, Bedrijfskunde en Technologie, Verpleegkunde en Gezondheid.

BPP University Law School

Een van de toonaangevende Law Schools in het VK, met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van professionele juridische kwalificaties. We worden vertrouwd door veel van de meest invloedrijke advocatenkantoren en we leiden aspirant-advocaten van meer dan 150 organisaties op.

In de voorhoede van innovatie op het gebied van juridische training, kijken we niet terug, maar vooruit. We bouwen en geven vorm aan juridische carrières voor de toekomst.

Omdat de weg om advocaat te worden aan het veranderen is, lopen we voorop bij het ontwerpen van een baanbrekende benadering van de SQE waarvan onze klanten ons vertellen dat ze ons nu al onderscheiden van onze concurrenten.

Door ons te richten op inzetbaarheid en het ontwikkelen van vaardigheden als advocaat, geven we studenten een voorsprong op het veiligstellen van opleidingscontracten en pupillen. Onze inzetbaarheidsstatistieken zijn daar het bewijs van.

BPP University Law School is gevestigd in twee centra in Londen (in het hart van het 'legale' Londen in Holborn en op de Southbank in Waterloo) en centra in Birmingham, Bristol, Cambridge, Leeds en Manchester.

BPP University Business School

BPP University Business School biedt hoger onderwijs voor aspirant-accountants, bankiers en managers.

Onze programma's zijn afgestemd op de behoeften van het huidige zakelijke klimaat, gegeven door experts uit de sector die programma's op verschillende niveaus leveren en de school werkt samen met een breed scala aan professionele instanties, waaronder ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD en Chartered Banker om ervoor te zorgen dat al onze programma's direct gekoppeld zijn aan gewenste beroepskwalificaties.

BPP University School of Technology

Omdat we de impact van technologie op onze klantpartners erkennen, hebben we een speciale School of Technology opgericht om onze klanten te ondersteunen bij hun 'digitale transformatie'.

We bundelen onze expertise op het gebied van technologie, analyse en financiële modellering om hoogwaardige trainingsprogramma's te bieden.

We bieden kwalificaties op het gebied van data en technologie op elk niveau, variërend van eendaagse korte cursussen tot door heffingen gefinancierde leerlingplaatsen en leerplaatsen voor diploma's, tot kwalificaties op masterniveau.

BPP University School of Nursing

Sinds 2018 zet de School of Nursing zich in voor het leveren van praktisch verpleeg- en gezondheidsonderwijs, waarbij de juiste balans wordt gevonden tussen academische theorie en praktisch leren. Wij geloven dat de beste manier om verpleegster te worden is om het te ervaren, daarom zullen onze cursussen je professionele en academische ontwikkeling ondersteunen.

BPP University School of Nursing werkt samen met belangrijke partners in de NHS- en particuliere gezondheidszorgsectoren en heeft tot doel zorgprofessionals te produceren die voldoen aan de behoeften en emotionele eisen van belangrijke patiëntengroepen - op gebieden zoals geestelijke gezondheid, leerstoornissen en kinderen en jongeren Mensen. Briljante medewerkers zijn de levensader van het beroep in de gezondheidszorg en wij helpen ze te creëren.

BPP University School of Nursing opereert vanuit onze centra in Londen Waterloo en Leeds en vanuit de volgende NHS Trust-locaties:

 • Rotherham Doncaster en South Humber NHS Foundation Trust
 • University Hospital Southampton NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Basingstoke en North Hampshire Hospital en Royal Hampshire County Hospital)
 • Kettering General Hospital NHS Foundation Trust

BPP University School of Health

BPP University School of Health biedt studenten de kennis en praktische vaardigheden voor een professionele carrière in de gezondheidszorg. BPP University School of Health, gevestigd in Londen, Birmingham en Manchester, biedt hoger onderwijs dat is ontworpen in samenwerking met experts in het veld. Dit zorgt voor relevantie en inzetbaarheid voor studenten in deze sectie.

Onze leermethode in 5 stappen

Bij BPP maken al onze programma's gebruik van ons innovatieve leerkader, volledig gericht op beoordeling en loopbaansucces. Het leidt leerlingen door hun studie heen in vijf consistente stappen:

1. Bereid je voor

Dit is de fase waarin leerlingen de kennis opbouwen om hun programma te onderbouwen en regelmatig feedback krijgen over hun voortgang. Ze wonen lezingen en seminars bij, persoonlijk of via Online Classroom Live voor live onderwijssessies op afstand.

Voor sommige cursussen hebben we de deskundige kennis van onze sectoren gebruikt om leermethodologieën te creëren die zijn gericht op carrière- en examensucces.

2. Solliciteer

Leerlingen passen de kennis die ze hebben ontwikkeld nu toe op taken in de echte wereld. We repliceren processen en systemen die in de praktijk worden gebruikt en beoordelingen om ons onderwijs te geven, waaronder:

 • Onze Virtual Practice Environment (VPE), een op maat gemaakt platform dat realistische scenario's in advocatenkantoren en advocatenkantoren simuleert, stelt rechtenstudenten in staat hun nieuwe kennis praktisch toe te passen.
 • We bieden examenoefenplatforms die examens en beoordelingen simuleren om onze leerlingen een ongelooflijk realistische kans te geven om te oefenen voor hun eigenlijke examen
 • Leerlingprogramma's zijn opgebouwd rond praktische missies, opdrachten en oefeningen om het leren in een context te plaatsen
 • Studenten verpleegkunde en gezondheidszorg voltooien klinische oefeningen en stages
 • Data- en technologiestudenten werken door hun programma met behulp van bedrijfssimulaties - praktijkvoorbeelden en casestudy's om zakelijke vaardigheden te oefenen en met behulp van industriestandaard software om hun geleerde toe te passen.

3. Samenwerken

Dit helpt de leerling om zijn begrip vorm te geven en te verfijnen door middel van discussie, testen en het uitvoeren van meer geavanceerde praktische en realistische taken. Dit helpt ook om waardevolle teamwerkvaardigheden te ontwikkelen.

Studenten worden door deze fase geleid met uitgebreide ondersteuning van coaches, programmaadviseurs en ondersteuningsteams die interventies bieden om studenten op het juiste moment en met het juiste niveau van ondersteuning te helpen. Ze blijven met elkaar verbonden op onze virtuele campus, BPP Community. Dit online platform biedt een geweldige manier om deel te nemen aan sociale evenementen, naar gastsprekers te luisteren, interesses te delen en meer.

4. Consolideren

Deze fase zorgt ervoor dat leerlingen hun kennis inbedden, zodat deze kan worden opgeslagen in hun langetermijngeheugen. Het biedt ook volop mogelijkheden om te oefenen met het ophalen en toepassen van die kennis door revisietaken en tests uit te voeren.

Onze uitgebreide ervaring in het leveren van online onderwijs betekent dat we een schat aan inzicht en begrip hebben in de prestaties van onze leerlingen en de indicatoren die we kunnen meten om de kans op succes te voorspellen.

Door dit gedrag te identificeren, kunnen onze docenten en ons ondersteuningsteam ingrijpen wanneer dat nodig is en gerichte en relevante ondersteuning bieden. Dit resulteert in verbeterde voltooiings- en slagingspercentages voor onze studenten en geeft feedback op de manier waarop we onze cursussen aanbieden met behulp van onze Momentum-methodologie.

5. Beoordeling

Leerlingen doorlopen deze verschillende fasen continu totdat ze optimaal zijn voorbereid op hun beoordelingen.

Naast face-to-face assessments bieden we ook een scala aan Digital Assessment-mogelijkheden.

Statistieken van alumni

Locaties

Locaties
 • BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

 • Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

 • London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

 • BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

 • BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

 • BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

 • BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

 • BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

 • BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

 • BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

 • BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

 • London, Verenigd Koninkrijk

Vragen