Keystone logo
Bryant University Graduate Master of Business Administration (MBA): eenjarig programma
Bryant University Graduate

Master of Business Administration (MBA): eenjarig programma

Smithfield, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 3.420 / per course *

Op de campus

* per krediet uur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Begin uw carrière met ons AACSB-geaccrediteerde eenjarig MBA-programma

Ons programma is bedoeld voor studenten die willen overstappen naar een nieuwe carrière. Studenten kiezen ervoor zich te specialiseren of een algemeen managementdiploma te behalen, zodat je je leren kunt afstemmen op de carrière die je wilt.

Waarom je MBA volgen bij Bryant?

  • Voltooi je diploma in een jaar voltijdstudie: programma loopt van augustus tot augustus.
  • Reis naar het buitenland om klassikale lessen op de proef te stellen.
  • Bouw je cv op met consulting en andere ervaringsleerervaringen ingebed in het curriculum.
  • Bouw uw professionele netwerk op via cohortgebaseerd leren en alumni-verbindingen. Headway / Unsplash
125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Wereldwijde specialisaties

U krijgt de gelegenheid om zich te specialiseren in een van de vier gebieden: Business Analytics, Global Finance, Global Supply Chain Management of International Business. Als u wilt, kunt u keuzevakken combineren voor een optie Algemeen beheer.

In januari neem je deel aan de Global Immersion Experience, waarin jij en je klasgenoten naar het buitenland reizen en senior executives bij internationale bedrijven en / of overheidsbeleidsmakers ontmoeten. Studenten van voorgaande jaren zijn naar Chili, Panama, China en recentelijk naar Duitsland gereisd.

Het cohort / studieteam verschil

Alle Bryant éénjarige MBA-studenten zijn lid van een cohort en doorlopen het hele programma met dezelfde groep studenten. Deze community van peers biedt ondersteuning en aanmoediging en wordt de basis van uw professionele netwerk.

Wat moet mijn aanvraag bevatten?

Naast het aanvraagformulier, moet u een doelstellingenverklaring, het huidige cv, een facultair advies, officiële transcripties van alle hogescholen / universiteiten die u hebt bijgewoond, uw officiële score op de GMAT en uw aanvraagkosten (afgezien van Bryant) indienen alumni). Ons GMAT-afstandsverklaring is hier beschikbaar.

Zijn er speciale vereisten voor internationale aanvragers?

Je moet je TOEFL-score indienen als je moedertaal niet Engels is of als je geen diploma hebt behaald van een programma dat in het Engels wordt gegeven. Bovendien moeten uw transcripties van hogescholen / universiteiten buiten de VS worden vertaald in het Engels en worden geconverteerd naar een 4.0-schaal. ** Ten slotte, als u op zoek bent naar een I-20, moet u een ingevulde internationale studentencertificering van financiën indienen.

** Je moet ook officiële documentatie van een academisch evaluatiebureau indienen waaruit blijkt dat je een diploma hebt behaald dat gelijkwaardig is aan dat van een Amerikaanse bachelor.

Hoe scoort het MBA-programma onder andere?

Het College of Business van Bryant University is geaccrediteerd door de AACSB International - The Association to Collegiate Schools of Business. Bryant is een van de slechts 5 procent van de hogescholen en universiteiten ter wereld die deze prestigieuze accreditatie heeft behaald. De Bryant MBA werd opgenomen in de 2013 editie van "The Best 296 Business Schools", de jaarlijkse gids uitgegeven door de Princeton Review.

uitkomsten

uitrusting

Gemiddeld werden onze faciliteiten beoordeeld als "Uitstekend" of "Zeer goed" - 2018-enquête onder afgestudeerden.

Beschikbaar

97% van de respondenten was het ermee eens dat "faculteitsleden bereid waren met mij samen te werken." - Overzicht van afgestudeerden 2018.

samenspel

93% was het ermee eens dat de MBA-structuur teamwerk bevordert - 2018 onderzoek onder afgestudeerden.

onderwijs

MBA Eén jaar

  • $ 1,118 per credit-uur

Global Immersion Experience-vergoeding

  • $ 1500 (reiskosten bovenop het lesgeld)

Beurzen

Aankomende studenten moeten uiterlijk 30 april een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor een voorkeursbeurs voor beurzen of afgestudeerde assistentschappen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen