We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Invoering

Algemene informatie over de faculteit

Bucharest Business School werd opgericht in 2014 als de postdoctorale zakelijke faculteit Boekarest Academy of Ecnomic Studies en heeft twee grote MBA-programma's: Roemeense Canadese MBA en Roemeens-Franse MBA (Voormalige INDE). BBS is belast Executive Education projecten, Mini MBA's en Entrepreneurial Development Programma van ASE Boekarest. Met meer dan 20 jaar internationale ervaring in Business Administration onze faculteit is een van de belangrijkste spelers op de Roemeense markt met een MBA 4000 + afgestudeerden in grote bedrijven. Voor zijn uitzonderlijke internationale impactc en de betrokkenheid van de Boekarest Business School werd bekroond met de "3 Palmes" award door EDuniversal in 2014. Onze faculteit heeft een langdurige en vruchtbare samenwerking met uOttawa (Telfer School of Management) en CNAM Parijs.

Roemeense leraren werden opgeleid in deze prestigieuze buitenlandse universiteiten en voortdurend verbeteren van hun lesmethoden aanbieden van studenten educatieve diensten op het hoogste academische standaarden.

Aangezien zowel van onze MBA-programma's, Roemeens-Canadese en Roemeens-Franse (voormalige INDE) werden ontwikkeld met de hulp van onze internationale partners, worden ze voortdurend bijgewerkt om de normen en specificiteit van de Canadese en Franse programma's te respecteren.

De internationale curricula, strenge professor selectie en evaluatie, de recente biografie en moderne lesmethoden zijn de belangrijkste elementen van onze dubbele diploma's.

Rankings & Awards

Zelfs als Bucharest Business School werd opgericht in 2014 als een postdoctorale Faculteit van de Universiteit van Boekarest voor Economische Studies zijn 2 MBA-programma's hebben meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 5.000 alumni.

De Roemeens-Canadese MBA-programma biedt een dubbel diploma vorm ASE Boekarest en uOttawa (Telfer School of Management). Dit programma is identiek aan de Canadese één en elk jaar de syllabus is bijgewerkt naar de meest interessante onderwerpen voor het ondernemingsklimaat te dekken.

De Roemeens-Franse MBA-programma is ontwikkeld CNAM Parijs en biedt ook een dubbel diploma van ASE en de Franse partner. Dit programma heeft de klassieke - in actie - vorm van studie en een nieuw geïntroduceerde hybride MBA geconcentreerd rond een moderne e-learning platform.

Onze partners zijn AMBA (Association of MBA) geaccrediteerd voor het MBA-programma's en bieden de hoogste kwaliteit educatieve diensten voor de Noord-Amerikaanse en West-Europese aanpak. In 2014 ontving Boekarest Business School de 3 Palmes of Excellence award van edUniversal als een erkenning voor haar internationale activiteiten, de zorg voor de behoeften van onze studenten en moderne curricula. Boekarest Business School is lid van CEEMAN (Midden- en Oost-Europa Management Development) en, in de afgelopen jaren, haar programma's worden geharkt als top MBA-programma's beschikbaar in Roemenië. Beide programma's zijn geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs en het diploma uitgegeven door de Universiteit van Boekarest voor Economische Studies is in alle Europese, Noord-Amerikaanse landen en meer geaccepteerd.

Campus & Gastronomie

De Bucharest Business School wordt gehost in een pas gerestaureerd historisch pand centrum van Boekarest met een state of the art bescherming aardbeving systeem.

De Roemeens-Canadese MBA programma haves 2 state of the art exclusieve collegezalen, een exclusieve IT lab en 4 studiepunten kamers die studenten aan alle voorwaarden voor een goede leerervaring. De kamers zijn ontworpen met de expertise van de Canadese partners en humor van de oprichters van CIDA (Canadian International Development Agency).

De Roemeens-Franse MBA-programma beschikt over 2 zalen, een IT-lab en twee individuele / werkkamers, compleet met de IT- en multimedia-ondersteuning.

Alle MBA-studenten hebben toegang tot de BBS bibliotheek met meer dan 20.000 titels in het Engels en het Frans voor alle cursussen. BBS werkt de boekencollectie elk jaar op basis van de aanbeveling van de Roemeense en buitenlandse tenure professoren.

corporate Partners

Met meer dan 5.000 afgestudeerden in de grote Roemeense en multinationale ondernemingen die actief zijn op de lokale markt als programma-ambassadeurs Boekarest Business School heeft een grote reputatie van de 20 jaar ervaring.

De aanwezigheid van Alumni leden in deze bedrijven geeft niet alleen de BBS een sterk voordeel ten opzichte van de concurrentie in het werven van nieuwe studenten bu vergemakkelijkt ook de samenwerking op het gebied student oefenprogramma's, het vinden van stageplaatsen en het organiseren van mini jobbeurzen.

Als een van de eerste MBA-programma's beschikbaar zijn in Roemenië in de vroege jaren '90 toen de nieuwe lokale business class werd gedefinieerd in combinatie met de stabiliteit van de programma's door de jaren heen zijn de belangrijkste pijlers waarop goede betrekkingen werden te bouwen met bedrijven, NGO's, overheidsinstellingen, professioneel organisaties en vertegenwoordigers van de diplomatie.

Locaties

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Vragen