We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Invoering

Gelegen in Wuhan, de hoofdstad van de provincie Hubei en een belangrijk knooppunt van vervoer in China, Centraal-China Normal University is een sleutel uitgebreide universiteit direct onder het bestuur van het Chinese ministerie van Onderwijs. Het pittoreske campus van meer dan 2.000 Mu (330 acres) is gelegen op Guizi Hill, grenzend aan South Lake. Als een van de universiteiten op de lijst van 211 Nationaal Onderwijs prioritair project, is Centraal-China Normal University zeer erkend als een belangrijke basis voor de teelt van briljante talenten voor het land, evenals een superieure opleidingscentrum voor excellente leraren in instellingen voor hoger onderwijs en high scholen.

Onze universiteit is een van de eerste instellingen van hoger onderwijs in China recht op doctoraal en postdoctorale graden te bieden, te beoordelen en te verlenen de titels van hoogleraar, universitair hoofddocent en ook promotor, en heeft reeds een complete en geoptimaliseerde geavanceerde onderwijs van undergraduate tot graduate programma's , van doctoraal naar post-doctorale programma's, en van full-time aan volwassenenonderwijs programma's.

Ons onderzoek sterkte is getuige van een voortdurende toename van jaar tot jaar. De nationale sociaal-wetenschappelijk onderzoek van CCNU gelederen top 10 gedurende drie opeenvolgende jaren, en de sociaal-wetenschappelijk onderzoek door het ministerie van Onderwijs gelederen top 6 gedurende vier opeenvolgende jaren. Ranking No.8 in het vierde Social Science Prominent Scientific Resultaat Award, een reeks van onze onderzoeksresultaten hebben prijzen, waaronder twee vuist prijzen van de Natural Science Award van Chinese ministerie van Onderwijs en zes eerste prijzen van Hubei provinciale Natural Science Award gewonnen.

We hebben nauwe betrekkingen met een groot aantal belangrijke universiteiten en onderzoeksinstituten gevestigd en hebben de school-to-school uitwisselingen en uitgebreide academische samenwerking met meer dan 100 universiteiten uit meer dan 70 landen zoals de VS, Canada, Duitsland, Japan, Rusland, Frankrijk, Nieuw uitgevoerd -Zeeland, Australië, Zuid-Korea en Vietnam. Buitenlandse experts en leraren worden regelmatig uitgenodigd om les te geven aan de universiteit. In de afgelopen jaren, docenten van de universiteit zijn voortdurend in het buitenland gestuurd voor verdere studie, een meerderheid van wie naar huis zijn teruggekeerd naar de backbone in hun eigen onderwijs en onderzoek vakgebied; een flink aantal van hen zijn actief op internationale academische rostrum en zijn bewonderenswaardige bijdragen aan de wetenschap, technologie, cultuur en onderwijs uitwisseling tussen China en andere landen over de hele wereld.

Locaties

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Vragen