Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Invoering

Over ons.

Het California Institute of Advanced Management ( CIAM ) is een non-profit universiteit die zich toelegt op het toegankelijk, uitdagend en relevant maken van een leven lang leren voor een diverse studentenpopulatie. Het doel is om toegang tot het onderwijs en academische excellentie te faciliteren door uitzonderlijk beheer van de universitaire activiteiten en middelen, innovatieve afleveringssystemen en studentendiensten, en relevante programma's die op de leerling gericht zijn, succesgericht zijn en reageren op technologie.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM medewerkers, faculteit en afgestudeerden 2015

Gebaseerd op de filosofieën van Drucker.

Met behulp van de wijsheid van Peter F. Drucker voor de praktijk van management, rust CIAM leiders en managers uit met de tools en disciplines om maatschappelijk verantwoorde beslissingen te nemen, die zinvol zijn voor een veranderende zakelijke omgeving door ervaringsleren op te nemen in zowel online als klaslokalen. Vijf principes van management die betekenisvol zijn voor Peter Drucker waren:

  • Prestatiemetingen uitvoeren
  • Motiveren en communiceren
  • Doelen stellen
  • Organiserende
  • Mensen ontwikkelen

Onze missie:

Op basis van de wijsheid van Peter F. Drucker produceren we leiders die een goed begrip hebben van hun managementverantwoordelijkheden om persoonlijk en maatschappelijk succes te bereiken. We doen dit door ervaringsleren te bieden in zowel traditionele klaslokalen als virtuele omgevingen.

Onze visie:

CIAM produceert leiders die verantwoordelijk, globaal georiënteerd en ondergedompeld zijn in de praktijk.

Onze waarden:

CIAM waardeert en bevordert een cultuur met respect voor ethiek, integriteit en de vervulling van plichten jegens onze kiezers, medewerkers en de samenleving. Deze waarden vloeien rechtstreeks voort uit de wijsheid van Peter Drucker.

Een bericht van de president:

"Het California Institute of Advanced Management ( CIAM ) heeft één doel: om u de mogelijkheid te bieden uw eigen toekomst te creëren in de setting van uw keuze. Om dit te bereiken hebben wij onze cursussen en ons programma opgebouwd rond wat managers en ondernemers moeten weten om succesvol te zijn in de huidige uitdagende en competitieve omgeving Topmanagers en toekomstige werkgevers begrijpen vandaag dat de essentiële medewerkers van vandaag - die Peter F. Drucker, de vader van het moderne management, 'kenniswerkers' noemde - niet kunnen worden beheerd, maar moeten worden geleid. Bovendien kan deze leiderschapsrol alleen worden vervuld door managers die niet alleen een MBA hebben, maar ook een perspectief hebben dat is verankerd in ervaring en in een breed scala aan disciplines.Wat je al in het leven en op school hebt geleerd, ongeacht je major, en wat je hebt geleerd van de interactie met anderen in het verleden, zijn de deuren naar CIAM MBA geeft je de sleutels om deze deuren te openen door voort te bouwen op je persoonlijke wereldomgeving. "

- Jennie Ta, MBA, president van CIAM

Kom bij ons op CIAM !

Wij zijn extatisch dat u geïnteresseerd bent om uw opleiding naar een hoger niveau te tillen. Ons geweldige Admissions-team is er om je te helpen ontdekken wat onze MBA-ervaring je te bieden heeft.

Dus zeg hallo! Ons vriendelijke toelatings team staat klaar om u te helpen met uw MBA-beslissing en u de waarde van de CIAM ervaring te laten zien.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Vragen