Keystone logo
California Institute of Advanced Management EMBA in Executive Management and Entrepreneurship
California Institute of Advanced Management

EMBA in Executive Management and Entrepreneurship

El Monte, Verenigde Staten

11 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Geen tests meer of examens.

CIAM 's Uitvoerend Management

Geen GMAT of GRE vereist.

CIAM gelooft in praktische, functionele en toepasbare kennis - geen testscores op een stuk papier, dus we hebben de GMAT of GRE niet nodig als toelatingsvereiste.

Beschikbaar zowel online als op de campus

Ons ultramoderne online platform biedt 24 uur per dag online toegang tot cursusmateriaal, over meerdere platforms en onze kleine klasgroottes bieden een rijke interactie met onze begaafde faculteit - allemaal ontworpen om de beste leeromgeving voor u te bieden. Het 36-krediet uur MBA-programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals in een breed scala van zakelijke gebieden. Meerdere baanopties, weekend- / nachtlessen, lage collegegelden en gespecialiseerde faculteiten maken CIAM de beste keuze voor je MBA.

Raadpleeg voor echte bedrijven in de klas!

Als CIAM MBA-student werkt u samen met maximaal 12 echte Amerikaanse zakelijke klanten aan adviesprojecten gedurende uw studie, waardoor u onverslaanbare praktijkervaring opdoet. We zijn er trots op dat we een curriculum hebben dat onze studenten rechtstreeks kunnen toepassen op hun eigen bedrijf, carrière of een andere toekomstige onderneming. Met een breed scala aan consultingprojecten in verschillende sectoren willen we u een breed scala en diepgaande ervaring bieden die u nergens anders vindt.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team met klant, Don Kendrick Real Estate/>

Programma details:

Succesvol voltooiing van het MBA-programma vereist dat studenten het twaalf-gangen curriculum voltooien, met een totaal van 36 studiepunten. Leiderschap en teamworkvaardigheden worden ontwikkeld als studenten tijdens hun studie samenwerken en er is een voortdurende focus op de ontwikkeling van effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie. Met rolling admissions kan CIAM meerdere startdatums aan het begin van elke termijn aanbieden gedurende het hele jaar.

Het MBA-programma heeft 3 verschillende trackopties:

  • 11-maanden voltijd (7-weekcursussen)
  • 22-maands Full-time (15 weken cursussen)
  • 22-maands parttime (7-weekcursussen)
    • Niet-internationale (F1 Visa) studenten alleen

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Kom bij ons op CIAM !

Wij zijn extatisch dat u geïnteresseerd bent om uw opleiding naar een hoger niveau te tillen. Ons geweldige Admissions-team is er om je te helpen ontdekken wat onze MBA-ervaring je te bieden heeft. Kom hallo zeggen! Ons vriendelijke toelatings team staat klaar om u te helpen met uw MBA-beslissing en u de waarde van de CIAM ervaring te laten zien.

Ontdek hoe CIAM 's MBA je loopbaan zal verbeteren en je leven zal veranderen - NEEM NU CONTACT MET ONS OP.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen