Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Invoering

Latijns-Amerikaanse business school wereldwijd erkend

De COPPEAD Graduate School of Business van de Federal University of Rio de Janeiro is een business school die internationaal bekend staat om zijn excellentie in onderwijs en onderzoek.

De school heeft meer dan 10.0000 managers , 1300 Masters en 60 promovendi afgestudeerd in bedrijfsspecialisatiecursussen. Ons fulltime MBA-programma , openbaar en gratis, is het enige in Latijns-Amerika dat volgens The Financial Times al tot de top 100 van de wereld behoort.

Bij COPPEAD zijn onderzoek en kennis de centrale assen van alle activiteiten. In dagelijkse interacties met studenten, bedrijven en andere marktspelers, regelt de kennis die we produceren de aard van onze levering in de klas en interactie met de samenleving. Dit is de basis van onze missie en visie, en wat volgens ons onze bijdrage aan de samenleving is .

Missie

Mensen transformeren , door het promoten van waarden en het genereren en verspreiden van kennis, het integreren van managementtheorie en -praktijk, voor betere organisaties en de samenleving.

Visie
Om een belangrijke Braziliaanse hub te zijn om leidinggevenden, ondernemers en onderzoekers te transformeren.

Centrale Waarden

 • Excellentie: dit is onze essentie, die onze groei , onderzoek, werving van faculteiten, het ontwerpen van nieuwe programma's en andere acties stuurt .
 • Integriteit: COPPEAD's waarden omvatten het zaaien van ethisch en sociaal verantwoordelijk gedrag in het managementberoep . We begrijpen dat integriteit de beste manier is waarop de school haar missie kan vervullen en Brazilië beter kan dienen.
 • Dienst aan Brazilië: COPPEAD was de derde school in Brazilië en de eerste in Rio de Janeiro die een doctoraatsprogramma aanbood; de eerste in Brazilië die een internationale standaard fulltime MBA aanbood en het was de pionier op het gebied van Executive Education in Business and Management in Brazilië. We moeten mensen en organisaties ontwikkelen om ons land te ontwikkelen.

Prestaties

 • 10 keer in de ranglijst van de top 100 fulltime MBA-programma's wereldwijd gepubliceerd door de Financial Times.
 • Executive MBA is tweemaal vermeld in de Financial Times EMBA Ranking als een van de 100 beste ter wereld.
 • Lid van EFMD (European Foundation for Management Development), een internationale ledenorganisatie met meer dan 850 aangesloten organisaties uit de academische wereld en het bedrijfsleven.
 • Lid van AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), een internationale vereniging met meer dan 1.500 leden in 90 landen, waaronder de beste business schools wereldwijd.
 • Gecertificeerd sinds 2007 door ANPAD, The Brazilian Academy of Management, wat aantoont dat onderwijspraktijken gebaseerd zijn op kwaliteitsnormen.
 • Geëvalueerd als niveau 6 (van de 7) in CAPES (Coördinatie ter verbetering van het hogeronderwijspersoneel, gekoppeld aan het ministerie van Onderwijs)
 • 10 onderzoeksstoelen
 • Partnerschap met 42 business schools over de hele wereld

Accreditaties, certificeringen en verenigingen

132663_Untitled-1.jpg

Federale Universiteit van Rio de Janeiro

De Federale Universiteit van Rio de Janeiro werd opgericht in 1920 en is de eerste en grootste federale universiteit in Brazilië. Een van de grootste expertisecentra in onderwijs en onderzoek in het land en in Latijns-Amerika, de missie van de universiteit is om de Braziliaanse samenleving de middelen te bieden om het universele patrimonium van menselijke kennis te domineren, uit te breiden, te cultiveren, toe te passen en te verspreiden. fungeren als een transformerende kracht.

Locaties

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Opleidingen

  Vragen