Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA Americas
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA Americas

0 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

* Totaal collegegeld en geschatte uitgaven voor programmaduur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Jouw weekend, jouw stad - verdien een Ivy League MBA dicht bij huis.


Het Executive MBA Americas-programma is afgestemd op de behoeften van werkende professionals die hun carrière willen voortzetten zonder ze te onderbreken. Verdien een MBA met lessen om de andere zaterdag en zondag in het klaslokaal van je lokale stad.


Wat maakt het programma Executive MBA Americas anders?

Het internationale klaslokaal en netwerk. Leg contact met klasgenoten in Noord- en Zuid-Amerika via live, interactieve videovergaderingen terwijl u deelcursussen bijwoont in uw stad.

The Americas is een echt wereldwijd programma dat je carrière vooruit helpt en je leiderschapspotentieel vergroot. Dit executive MBA-programma wordt aangeboden in samenwerking met de Smith School of Business van Queen's University. Je zult je studie in 17 maanden voltooien en twee MBA's behalen: een van de Cornell University en een van de Queen's University.


Curriculum en academici

Johnson's Executive MBA Americas-programma biedt een geïntegreerd en gesequeneerd algemeen managementcurriculum in combinatie met projecten op maat en casussen. Cursussen zijn gericht op managementfundamentals, strategisch denken, ondernemerschap, leiderschap en meer. Je zult ook een nieuw project of consultancyproject en een teamgebaseerd wereldwijd zakelijk project op een internationale locatie voltooien.


Ervaring van studenten

Elk ander weekend ga je naar de klas met leeftijdsgenoten in de lokale directiekamer van je stad. Tegelijkertijd maakt u via videoconferencingtechnologie contact met klasgenoten in vijf landen - lessen worden live vanuit Cornell's campus onderwezen. Je communiceert met klasgenoten en professoren, stelt vragen, voltooit breakout-sessies en werkt het cursusmateriaal samen als een team.


Voor diepgaande cursussen en netwerkmogelijkheden komen alle cohorten samen voor drie residentiële sessies. Deze sessies zijn verdeeld tussen de universitaire campussen van Cornell en Queen.


Startdatum: juni 2020
Duur: 17 maanden
Prijs: $ 148,890 - Totaal collegegeld en geschatte uitgaven voor programmaduur
Deadline: rollend
Locatie: selecteer steden

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Online EMBA in Human Resource Management
  • Oxford, Verenigd Koninkrijk
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
 • Manchester Global Executive MBA
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • EMBA (Leiderschap)
  • Online Switzerland