We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Invoering

e

Krakau School of Business aan de Universiteit van Economie van Krakau (CSB CUE) is sinds 1991 op de markt van educatieve diensten aanwezig. School biedt MBA-studies, postdoctorale cursussen, en het is het verstrekken van onderzoeksadvies en publicatiediensten. CSB CUE is voortdurend aan het verbeteren van zijn aanbod, aan te passen aan de eisen van de hedendaagse markt. De dynamische ontwikkeling en de opvolging leiden tot de hoge positie van de school in de Poolse rankings, veroorzaakt door meer en meer erkenning in de internationale arena. School of Business van Krakau CUE onderhoudt voortdurend samenwerken met bedrijven, culturele centra, universiteiten, post-secundaire scholen en gemeenschapscolleges, zowel in Polen als in het buitenland. Het maakt deel uit van de internationale gemeenschap, die de mogelijkheid biedt om met zakelijke partners uit de hele wereld te ontmoeten om ervaringen en competenties uit te wisselen om toegang te krijgen tot een wereldwijd netwerk van onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties en consultancybedrijven.

Partners van de School zijn: St. Gallen Business School (Zwitserland), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrijk), Clark University, Suffolk Universiteit Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Bedrijf, Grand Valley State University (USA), Stockholm Business School (Zweden), Universiteit van Johannesburg (Zuid-Afrika), Academie Economische Studies van Moldavië (Moldavië), Banking University (Oekraïne).

Sinds 2011 is CSB CUE lid van de EFMD - de Europese Stichting voor Management Development.

Het hoofddoel van de school is om zich te concentreren op uitgebreide samenwerking met de bedrijfswereld. Het zorgt ervoor dat de kennis die doorgegeven wordt aan de studenten sterk verbonden is met de zakelijke praktijk, want alleen dan zullen de afgestudeerden een sterke positie op de arbeidsmarkt hebben en zal het Poolse ondernemerschap ontwikkelen.

Locaties

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Vragen