We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eva Dang
Capital School Of Business Management

Capital School Of Business Management

Capital School Of Business Management

Invoering

Capital School of Business & Management is er trots op een van de eerste particuliere aanbieders van voortgezet onderwijs in het VK te zijn die het nieuwe onderwijstoezicht hebben ondergaan door een door de UK Border Agency (UKBA) erkende onderwijsinstelling - de Quality Assurance Agency.

We bieden cursussen aan die praktischer en sneller zijn en modules bevatten die zijn gebaseerd op real-world leren en situaties. Lokale Britse en EU-studenten zien eindelijk de voordelen van particuliere hogescholen; Vanwege de geschiedenis van het onderwijs in dit land hebben jonge mensen hun hele leven geleerd hard te studeren en een goede universiteit te bezoeken. De resultaten worden echter steeds duidelijker naarmate studenten naar buiten komen en werkloos blijven. Capital School of Business & Management voorziet in de behoeften van studenten van over de hele wereld die hun formele opleiding een stap verder willen brengen. Het college bereikt dit door alleen de meest gekwalificeerde faculteit in dienst te nemen met uitstekende academische records en onderwijssucces. Bovendien voorziet Capital School of Business & Management in de behoeften van haar studenten door middel van hoogwaardige trainingen op de campus, afgestemd op de behoeften van de diverse studentenpopulatie.

Locaties

  • London

    Capital House 388 High Road Wembley London, Middlesex HA9 6AR., HA9 6AR., London

    Vragen