Keystone logo
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management MBA
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management

MBA

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MBA werd voor het eerst geïntroduceerd in 1908 om zakelijke vaardigheden bij te brengen die vandaag belangrijk blijven, zoals boekhouding, financiën en bedrijfsvoering. Maar meer dan 100 jaar later zijn de zaken iets gecompliceerder. Een bedrijfsdiploma van Weatherhead bouwt voort op een basis van kernvaardigheden om afgestudeerden voor te bereiden op wat er op dit moment in het bedrijfsleven gebeurt - en op wat er om de hoek ligt.

Is dit programma geschikt voor mij?

Het huidige ondernemingsklimaat gaat met de tijd mee in een sociaal- en milieubewuste richting. Bedrijven zoeken actief naar oplossingen om winstgevendheid te combineren met wereldverbetering. Als je geïnteresseerd bent in een MBA die rigoureuze instructie biedt in kwantitatieve kernvaardigheden terwijl je de triple bottom line - people, planet, profit - serieus neemt, overweeg dan de Weatherhead MBA.

Bij Weatherhead pak je hands-on projectwerk aan met technieken uit de wereld van design. Door de juiste tools van een ontwerper te gebruiken, zul je de gewoonte krijgen om verder te denken dan de standaardreactie op een probleem. Deze training kan uw creativiteit naar een hoger niveau tillen terwijl u werkt aan het creëren van duurzame waarde voor het bedrijfsleven en de samenleving.

Innoveren voor duurzame waarde

Wij geloven dat de leiders van morgen hun organisaties, hun gemeenschappen en de wereld het beste kunnen dienen door technieken en kennis te verwerven die innovatie stimuleren voor duurzame waarde. In onze tweejarige MBA-practica experimenteren studenten met ontwerppraktijken, zoals het opnieuw formuleren van vragen en uitdagende standaardprotocollen, om krachtige nieuwe manieren te bedenken om problemen op te lossen.

Studenten volgen Design in Management: Concepts and Practices of het MBA Practicum in Sustainable Value and Social Entrepreneurship, door Forbes genoemd als een van de 10 meest innovatieve business school-cursussen. Studenten treden op als adviseurs voor regionale organisaties, van nationale bedrijven zoals KeyBank tot eerbiedwaardige non-profitorganisaties zoals het Cleveland Orchestra, en pakken zakelijke problemen aan in al hun real-world complexiteit. Geen wonder dat Businessweek onze MBA tot een van de 30 beste ontwerpprogramma's ter wereld heeft uitgeroepen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen