We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Dalhousie University

Dalhousie University

Dalhousie University

Invoering

Welkom bij een van Canada's toonaangevende universiteiten. Sinds 1818 trekt Dalhousie studenten van over de hele wereld aan en biedt onderwijs van wereldklasse. We staan bekend om hun uitstekende academische kwaliteit, uitstekende faculteits- en onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden die ongeëvenaard zijn. Dalhousie is de thuisbasis van meer dan 18.000 studenten en heeft 91 Rhodes-wetenschappers afgestudeerd, de zesde hoogste ter wereld. We bieden unieke interactieve en samenwerkingsgerichte en carrièregerichte kansen. We inspireren onze studenten, docenten, medewerkers en afgestudeerden om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze regio, Canada en de wereld.

Statistieken

Studenten ingeschreven aan Dalhousie University meer dan 20.000
Van buiten de provincie 62%
Internationale studenten 24%
Gemiddeld instroomcijfer eerstejaars 87,6%
Aantal eerstejaars dat toegangsprijzen ontvangt 1.400
Aantal Rhodos-geleerden 92
Aantal landen vertegenwoordigd Meer dan 115

  Visum vereisten

  Internationale aanvragers

  • Internationale (of visumstudenten) zijn verplicht om een studievisum aan te vragen en te beveiligen en om een co-op werkvergunning te hebben om een zakelijke residentie buiten de campus te voltooien.

  Statistieken van alumni

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AACSB

  Getuigenissen van studenten

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Halifax Regional Municipality

   South Street,6299, B3H 4R2, Halifax Regional Municipality

  Vragen