Keystone logo
© TESS
De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

Invoering

Welkom bij De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education is een zeer gerenommeerde particuliere instelling voor hoger onderwijs in Parijs. De Vinci bestaat uit drie scholen die geaccrediteerde diploma's van hoge kwaliteit uitreiken: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School) en IIM (Digital School).

Het unieke aanbod aan vakken dat op deze campus wordt gegeven, creëert een stimulerende interdisciplinaire en interculturele sfeer. Scholen hebben een transversale onderwijsaanpak ontwikkeld die de verschillende specialisaties combineert, waardoor studenten in multidisciplinaire teams (managers, ingenieurs, ontwerpers) kunnen werken, terwijl ze vooruitgang boeken in hun studie en digitale kennis opdoen.

De Vinci Hoger Onderwijs is gebaseerd op gedeelde waarden zoals hybridisatie, professionalisering, internationalisering, maatschappelijk bewustzijn, sport en cultuur. Meer dan 7 500 studenten, allemaal uniek, allemaal gericht op het succesvol afronden van hun studie en op hun professionele leven.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Paris

    12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie, 92400, Paris

Vragen